Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Online marketing bureau Lelystad

Wauw is als online marketing bureau onder andere actief in de omgeving van Lelystad. Ons veelzijdige team bestaat uit professionals op het gebied van online marketing.

Wij kunnen je bedrijf voorzien van een gedegen advies, of je nu zelf al weet wat wij voor je bedrijf kunnen doen of dat je geadviseerd wilt worden over wat het beste is voor je bedrijf. Wij staan voor je klaar voor een advies van A tot Z.

Onze diensten

De dienstverlening van ons online marketing bureau bestaat o.a. uit:  

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): Wij kijken naar de beste strategie voor je bedrijf. Kan de content van de website verbeterd worden? Of juist de techniek of de populariteit? Met zoekmachine optimalisatie kijken wij naar deze drie pijlers om hoger te komen in de resultaten van Google. Zo trek je meer bezoekers naar je website!
  • Zoekmachine adverteren (SEA): Wij zetten online advertenties op voor de producten en/of diensten die je aanbiedt. Wij adviseren, beheren en optimaliseren deze advertenties met als doel het creëren van naamsbekendheid en het trekken van meer websitebezoekers. Je betaalt slechts iedere keer dat er daadwerkelijk op de advertentie geklikt wordt.
  • Google Shopping: Door middel van Google Shopping maken wij je zichtbaar in Google met productafbeeldingen op relevante zoektermen. 
  • Facebook adverteren: Via Facebook brengen wij jouw product of dienst onder de aandacht bij de doelgroep.
  • YouTube adverteren: Op Facebook adverteren wij met aantrekkelijke video's die jouw doelgroep aanspreekt. 

Bij onze werkwijze zijn de wens van de klant en het beste resultaat erg belangrijk. Daarnaast houden wij graag persoonlijk contact. Iedere maand rapporteren en evalueren we de resultaten om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over wat ons online marketing bureau te Lelystad voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Wij adviseren je graag.

Alle diensten van ons online marketing bureau in Lelystad:

Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Neem contact op