zoekmachine optimalisatie floating-mockup

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bereik de topposities in Google!

In Nederland kijkt 70% niet verder dan de eerste pagina in de Google-zoekresultaten. Je vindbaarheid in Google is cruciaal voor uw bedrijf, want zowel particulieren als bedrijven worden voor hun informatievoorziening steeds afhankelijker van internet.

Met zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) optimaliseert WAUW de zichtbaarheid van je website in Google. Hoe vindbaarder de website met de juiste zoekwoorden, des te meer relevante bezoekers. De mate waarin je website vindbaar is bepaalt ook de plek in de rangorde van je website in de zoekresultaten.

Doe de volgende eenvoudige test: Vul de zoekwoorden in waarop u gevonden wilt worden in Google. Verschijnt je website niet op de 1e pagina van de zoekresultaten in Google? Wij van WAUW schieten te hulp!

Samenwerken naar succes!

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waarin we de vindbaarheid van je website verbeteren. Dit proces bestaat uit het optimaliseren van de techniek, de content en de populariteit van je website. Deze parameters zijn uit te splitsen in ruim 200 factoren waarmee zoekmachines uw website beoordelen. WAUW is expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie in Google, zodat jouw website meer opvalt, meer bezoekers ontvangt en je meer conversies kunt noteren.

Neem contact op
 • Je website wordt beter vindbaar in de zoekresultaten van zoekmachines 
 • Je bedrijf is beter zichtbaar voor je doelgroep
 • SEO geeft een langdurig effect voor je website
 • Bereik van de juiste bezoekers


De keerzijde van zoekmachine optimalisatie

Doorgaans heeft het even de tijd nodig voordat het resultaat zichtbaar is. Afhankelijk van de gekozen zoektermen kan dit enkele weken tot enkele maanden zijn.


Zeer sterk door combinatie
Zoekmachine optimalisatie kan, wanneer ingezet i.c.m. zoekmachine adverteren, Google Shopping, Facebook adverteren en YouTube adverteren een zeer krachtige combinatie vormen voor de optimale online marketing mix.

techniek
content
populariteit
conversie
 • 01
  Inventarisatie
  Een heldere presentatie van de online kansen. Op basis van doelstellingen en budget maken we afspraken over het vervolg.
 • 02
  Analyse
  We voeren een nulmeting uit en we bepalen, samen met jou, de meest geschikte zoektermen om op gevonden te worden.
 • 03
  Creatie
  We analyseren je website op techniek, we verhogen de populariteit van je website en verbeteren de content.
 • 04
  Optimalisatie
  We analyseren continu de resultaten en optimaliseren de techniek, relevante content en populariteit van je website.
 • 05
  Evaluatie
  Maandelijks ontvang je een overzicht van behaalde resultaten. De rapportage wordt besproken en vervolgstappen worden ingezet.

Sensitif, dé specialist uit Amsterdam in permanente ontharing d.m.v. laserbehandelingen is één van onze SEO-klanten. Voor deze klant zijn we al een aantal jaren bezig met zoekmachine optimalisatie. En niet zonder resultaat. Dit heeft in het eerste kwartaal van 2017 geresulteerd in 20% meer online boekingen ten opzichte van het eerste kwartaal in 2016. SEO werpt z'n vruchten af!

graphs21577099546
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties