Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

huisstijlontwikkeling.

Is jouw organisatie toe aan een nieuw logo of huisstijl? Om jouw merk of bedrijf een eigen identiteit te geven, is een professioneel logo en een passende huisstijl van groot belang. Dit is tenslotte het eerste wat klanten zien wanneer ze kennis maken met een nieuw merk of bedrijf. Jouw verhaal bepaalt het design van de huisstijl. 

Ben jij een startende ondernemer of wil je een succesvolle rebranding strategie optuigen? Wij zijn meesters in het bedenken van creatieve campagnes en gave concepten om jouw merk, product of dienst bij de doelgroep krijgen, middels een goede en treffende company story. 

Lees meer
Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke huisstijl aansluit bij jouw verhaal? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij graag uit wat wij hierin voor je kunnen betekenen. 

Wij hebben oog voor detail.

Bij het ontwikkelen van een passende huisstijl creëren we er één die nieuwe energie geeft aan jouw organisatie. We kijken hierbij onder andere naar:

  • vorm
  • kleur
  • typografie
  • beeld. 

Jouw klant ziet de huisstijl terug in alle contactmomenten die je met hen hebt. De kracht van een sterke huisstijl zit hem dus in de consistentie hiervan. Van magazine en website tot bedrijfsvideo en op de socials. 

Hoe gaan we te werk?

Wij leggen het uit

Stap 1: inventarisatie

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerp van jouw logo en/of huisstijl, verzamelen we zo veel mogelijk informatie: in welke branche je je begeeft, welke producten je aanbiedt en wat jouw bedrijf uniek maakt. En natuurlijk welke concurrentie er is.

Stap 2: creatie

Nu we alles van jullie weten is het tijd op op basis van deze informatie een voorstel uit te werken dat helemaal aansluit bij het DNA van jouw organisatie en waarmee jij je duidelijk kunt onderscheiden van de concurrentie in de markt.

Stap 3: huisstijl

We vertalen het logo door in een consequente huisstijl die toe te passen in alle online en offline middelen. De basis daarvoor is een ontwerp voor briefpapier en visitekaartje, maar dat kan worden uitgebreid met: social media uitingen, flyers, posters en (online) advertenties.

Oké, en nu?

Het hebben van een professioneel logo en een onderscheidende huisstijl is natuurlijk een mooi vetrekpunt, maar is het ook genoeg om jouw boodschap bij jouw doelgroep te krijgen? In veel gevallen is het wenselijk om een campagne te lanceren om jouw (vernieuwde) boodschap te delen met jouw potentiële klanten.

Maak ons deelgenoot en daag ons uit. 

“A logo doesn’t sell (directly), it identifies.

…zorg dus voor een goede herkenning van jouw merk of bedrijf.

Branding Suslight Case Magazine
Branding Suslight Case Desktop
Branding Suslight Magazine
Branding Suslight Case WAUW
brandingsuslightcase
brandingsuslightcasewauw
bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier