WordPress website.

WAUW is een vooruitstrevende Digital Agency gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites in o.a. WordPress. Door ons gebouwde websites en webshops zijn uniek, opvallend en sluiten helemaal aan bij jouw organisatie. Dit resulteert voor jou in een uniek design voor jouw WordPress website. Wij kunnen een webshop via WordPress voor jou realiseren door middel van WooCommerce. Dit is speciaal ontwikkeld voor het starten van een webshop binnen je WordPress website. 

WAUW maakt ook maatwerk websites die onderscheidend zijn in de digitale wereld. Ons doel is een website te realiseren die commerce en content zo combineert dat jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Daarnaast moet het voor jou makkelijk in gebruik zijn. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste maatwerk website voor jou!

Lees meer
Vrijblijvend advies?

Wil jij ook een unieke WordPress website of heb je er een vraag over? We kijken graag met jou naar de mogelijkheden. 

Waarom via WAUW?

De WordPress website die wij bouwen sluit qua design aan op de bestaande of nieuwe huisstijl. We adviseren en denken na over de call-2-action widgets, overige buttons, indeling en andere belangrijke zaken. Op deze manier bouwen wij een goed converterende website. Wij werken niet met gekochte templates, maar maken designs 100% op maat zodat we all jouw wensen kunnen doorvoeren. Uiteraard zijn onze websites responsive en geschikt voor alle devices. 

En vindbaarheid dan?
Natuurlijk is het proces niet afgerond wanneer wij de website opleveren. Want een website hebben is niet genoeg, je moet natuurlijk ook vindbaar zijn (bijvoorbeeld via Google of andere zoekmachines). Ook daarmee kunnen wij uiteraard helpen met onze online marketing diensten. Zo zorgen we niet alleen dat jouw website er gaaf uitziet, maar ook goed vindbaar is én bezoekers aanzet tot actie! 

Website op maat laten maken

WAUW heeft veel kennis en ervaring in het maken van maatwerk websites met de custom made software Vleks, of met WordPress. Met een gedreven team van ontwikkelaars en designers en marketingprofessionals combineren wij creativiteit, strategie, techniek en marketing. WAUW is inzetbaar voor elke vorm van online communicatie. Online kunnen wij bijvoorbeeld een scheiding maken tussen een informatieve website, een grote of kleine webshop of een complexe webapplicatie.

Een website naar jouw wensen

hoe gaan we te werk?

Stap 1: functionaliteiten

We beginnen altijd met het bepalen van de wensen en functionaliteiten. Van basis tot volledig maatwerk, voor ons is alles mogelijk. Hierbij is onze basis altijd een volledig maatwerk WordPress omgeving.

Stap 2: wireframe

Nu we weten wat jij nodig hebt om online te knallen, gaan we dat uittekenen in een zogenaamd wireframe. In dit wireframe bepalen we welke elementen op welke plek komen, zodat de bezoeker gemakkelijk door jouw website kan navigeren.

Stap 3: design

Het wireframe is besproken en staat vast. Tijd om los te gaan met de vormgeving van de webshop. We geven het geheel een look, die helemaal afgestemd is op het imago van jouw merk of bedrijf.

Stap 4: development

Nadat jij het volledige design hebt gezien en akkoord hebt gegeven, gaan we aan de slag om het geheel om te toveren tot een werkende webshop. Uiteraard zorgen wij hierbij dat 'ie perfect werkt op alle verschillende apparaten (zoals laptops, tablets en mobiele telefoons).

Stap 5: aan de slag!

De website is gebouwd. Tijd om deze te vullen. Met ons super eenvoudige blokkensysteem kun je zelf aan de slag en zet je binnen no-time jouw content in de website. Zit je krap in de tijd of vind je het eng om zelf aan de slag te gaan in de back-end van de website, of heb je er gewoon geen zin in? Wij helpen je hier graag bij. 

En de resultaten dan?

Nu jouw website live staat is het natuurlijk van belang dat je ook (relevante!) bezoekers op je website krijgt. Hebben wij de teksten voor je geschreven? Dan zijn deze al SEO-proof. Een goed geoptimaliseerde SEO website is essentieel op optimaal resultaat te behalen. Lees meer over SEO

“A website doesn’t sell (directly), it identifies.

…zorg dus voor een goede herkenning van jouw merk of bedrijf.

En wij kunnen jou daar bij helpen! WAUW is erg gesteld op jouw bedrijfsidentiteit. Wij bouwen dan ook graag met jou samen aan online communicatie, in ons eigen CMS of WordPress, die aansluit op jouw organisatie.

Neem contact op
bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: info@wauw.nl of via bovenstaand formulier