Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

bedrijfsvideo.

Een bedrijfsverhaal of jouw merkidentiteit vertalen naar een bedrijfsvideo? Bij WAUW doen we dat. Het is belangrijk een video goed uit de verf komt, in alle contexten. Wij zorgen er daarom voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van script tot de eindafwerking. We maken hem zelfs passend voor het social media kanaal waarop jij hem wilt plaatsen. Nog niet duidelijk op papier wat jouw merkidentiteit is? Een duidelijke company story kan daarbij helpen.

Lees meer
Vrijblijvend advies

Nieuwsgierig wat een bedrijfsvideo voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden!

De kracht van bewegend beeld

Een sterke bedrijfsvideo geeft in een korte tijd een perfecte weergave van wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. De inhoud van jouw video moet vooral jouw verhaal vertellen en mensen aanspreken. Wat voor video je ook maakt, deze moet vanaf de eerste seconde boeien! Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten video's:

  • social videocontent
  • recruitment videos
  • commercials
  • corporate videos
  • documentaires
  • how-to-video

Door onze skills, met jullie input te combineren, zorgen we ervoor dat jouw video de beste ooit wordt! We maken een script, dat hoef jij niet aan te leveren, en zorgen er voor dat de video tot stand komt. Is er een voice-over nodig? Regelen we! Muziek? Ook geen probleem. Daarnaast zorgen we dat het bestand wordt omgezet naar het eventuele kanaal waar jij hem op wilt tonen. Kortom we doen alles! 

Inzetten voor een groter publiek? Bekijk de mogelijkheden binnen online marketing

Een video voor jouw bedrijf

zo gaan we te werk

Stap 1: inventarisatie

We gaan met jou om de tafel zitten om je wensen en ideëen te horen en te bespreken. En het belangrijkste: wat wil je vertellen en wat is de merkidentiteit van jouw bedrijf? Zodra het helder is gaan wij aan de slag met de planning en maken van het script. 

Stap 2: filmen maar

Samen met professionals zorgen wij ervoor dat de video gemaakt wordt. Wij regelen de eventuele voice-over en muziek. Ook zorgen wij ervoor dat hij wordt omgezet naar het eventuele kanaal waar jij hem op wilt tonen. 

Stap 3: oplevering

De video is klaar! Wij leveren de video aan jou op precies zoals je hem wilt. Tevreden met het resultaat? Plaatsen maar! En laat de rest van wereld zien waar jouw bedrijf voor staat.

Let's meet!

and film...

Hebben wij jouw aandacht en wil jij jouw bedrijfsverhaal vertalen naar een unieke video?
Wij gaan graag met jou aan de slag om een verpletterende video te maken. Maar laten we eerst een goede kop koffie drinken, om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op