Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

animatie videos

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Laat staan een video! Een animatie video is dus hét middel om complexe informatie duidelijk en begrijpelijk te maken. Animatie videos zijn ontzettend populair, bij zowel grote als kleine organisaties. Het mooie ervan is dat ze bovendien breed inzetbaar zijn. Wat denk je van Instagram stories of ter ondersteuning op je website voor het uitleggen van ingewikkelde processen. Een mooie marketingtool om jouw doelgroep een complex verhaal te laten begrijpen dus! Wil jij dit ook? Dan creëren wij met ons team van marketing professionals een animatie die past bij jullie verhaal en huisstijl.

Lees meer
Indruk maken met een animatie?

Wij helpen jou daar graag bij! Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Complexe informatie begrijpelijk maken

Met een passende animatie kun je bij jouw doelgroep veel bereiken en raken. Wil je dat ze complexe materie begrijpen, jouw doelgroep aanzetten tot handelen, of wil je bepaalde emoties opwekken? Het doel is om altijd impact te creëren. Dat kan door middel van verschillende soorten animaties. Hier een aantal op een rij:

  • 2D animaties
  • 3D animaties
  • Lijn animaties
  • Character animaties
  • Animaties gecombineerd met film

Wil je meer vertellen en is een animatie net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze dienst bedrijfsvideos!

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

echt waar!

Onze animaties zijn niet alleen visueel een pareltje, ze moeten natuurlijk ook rendement opleveren. Daarom kijken onze content marketeers en strategen ook mee in dit proces. Samen doen we er alles aan om de gestelde doelen te bereiken en gaan we altijd voor het maximale resultaat. We kijken dan ook graag samen met jou, onder het genot van een kop koffie, welke vorm het beste aansluit bij jullie verhaal en merkidentiteit. Om uiteindelijk het verhaal zo goed en helder mogelijk over te kunnen brengen aan de doelgroep middels een animatie video. 

Contact opnemen
liever even bellen?
0341 20 20 10