Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

webapplicatie.

Maatwerk webapplicaties is een opzichzelfstaande software oplossing. Een maatwerk webapplicatie die mogelijk maakt wat jij voor ogen hebt voor jouw online onderneming. Die past bij het online gedrag van jouw klanten en bij jouw visie. WAUW heeft veel kennis en ervaring in het maken en implementeren van maatwerk webapplicaties. Laten we samen verkennen welke maatwerk webapplicatie bij jouw onderneming past.

Ontdek meer
Deel je webapp uitdaging

Wil je graag advies over welke webapplicatie het beste bij jouw website past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Flexibele webapps

Het succes van jouw online onderneming is afhankelijk van software die ervoor zorgt dat jouw website uniek, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. WAUW kiest sowieso voor maatwerk software en webapplicaties. Een maatwerk webapplicatie dient gebruiksvriendelijk en flexibel te zijn. Kies je voor een maatwerk webapplicatie van WAUW, dan kies je voor flexibele software waardoor jouw website te allen tijde past bij de eisen en wensen van de digitale wereld.

Een webapplicatie helpt bedrijven hun processen en data te ontsluiten op het web. Denk hierbij aan een online platform, klantenportal of in- en extranet. Webapplicaties moeten het leven makkelijker maken, voor zowel je bedrijf als voor de gebruikers.

Techniek van een webapplicatie

Vaak zijn webapplicaties via API’s gekoppeld aan back-endsystemen of CMS’en. API’s maken de benodigde data vanuit interne systemen veilig en snel beschikbaar op het web. Voor de ontwikkeling van maatwerk applicaties gebruiken we voornamelijk PHP en Javascript op basis van frameworks als Laravel en Vue.js. Complexe maatwerk webapplicaties, daar gaat ons techneuten-hart sneller van kloppen.

Front-end op maat
Alleen de techniek maakt een webapp niet tot een succes. Bij het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties is een goede front-end van ongekend belang. Data moet inzichtelijk gemaakt worden om van toegevoegde waarde te zijn. Dit weten wij als geen ander!

WAUW creëert en implementeert maatwerk webapplicaties waarmee jouw website zich onderscheidt van de concurrent. Ons doel is een webapplicatie te realiseren waarop jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Daarnaast is de software voor jou makkelijk in gebruik. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste keuze in maatwerk webapplicatie voor jouw online onderneming.

API koppelingen

Handmatig gegevens knippen en plakken, we horen het nog veel te vaak. Slimmer werken? Met API’s koppelen we systemen voor een efficiënte en veilige datastroom. 

Real-time data
Met API koppelingen automatiseren we de meest tijdrovende processen binnen je organisatie. Informatie uit interne systemen (ERP, CMS, backoffice of andere systemen) maken we realtime beschikbaar op het web.

Digitaal innoveren

API's maken je flexibel

API’s maken het makkelijker om te innoveren. Er wordt binnen organisatie veel gebruik gemaakt van zware solide systemen. “Logge” software dat zeer geschikt is de datahuishouding van je organisatie, maar het vaak onmogelijk maakt om snel te innoveren. Door middel van API’s zijn we in staat een deel van die data beschikbaar te maken in bijvoorbeeld een webapplicatie. Zo creëren we om je robuuste software een flexibele schil die innovatie mogelijk maakt.

Back-end & front-end

Door data en content te ontsluiten via een API, kunnen frontend en backend losgetrokken worden van elkaar. Dit betekent dat je bijvoorbeeld content voor de meest complexe webapplicaties kunt beheren in een vrij eenvoudig CMS. Dit noemen we ook wel headless. Met een API als servicelaag is content en data flexibel in te zetten voor intern gebruik, maar ook voor bijvoorbeeld externe leveranciers.

Wij helpen je verder!

Laten we samen verkennen welke maatwerk webapplicatie bij jouw onderneming past. We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om, onder het genot van een goede kop koffie, samen te sparren en te komen tot de juiste strategie voor jouw organisatie. 

Neem contact met ons op

Bekijk onze webapplicatie cases

AIC.nl
Automatiseren van bedrijfsprocessen
case-aic-portaal
APP
Easy2meet
Een nieuwe app en campagne
app-easy2meet-wauw
App
APP
campagne
Spectral
Een geautomatiseerd proces voor Spectral
spectral-header-1
App