Wij zoeken jou! Bekijk onze 4 vacatures
Great place to work

zoekmachine adverteren.

Inzetten op Search Engine Advertising (SEA) zorgt voor direct resultaat. Als je op de juiste manier online adverteert, zal de klant jouw website hoog in de resultaten van Google treffen. Bij WAUW hebben we de kennis om ervoor te zorgen dat jouw website met SEA binnen no-time hoog in zoekmachines als Google en Bing staat.

Lees meer over SEA
Vrijblijvend advies

Ben je benieuwd wat SEA voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag samen de diverse mogelijkheden

De voordelen van SEA

Zoekmachine adverteren (SEA) heeft veel voordelen. Je kunt heel gericht jouw doelgroep bereiken en je bereikt er snel resultaten mee. En – niet onbelangrijk – je hebt grip op de kosten die erbij komen kijken. Bij de juiste inzet van jouw budget zorgt SEA voor een groeiende naamsbekendheid, gerichte leads en stijging van de verkopen.  Waarom je volgens ons zou moeten kiezen voor zoekmachine adverteren: 

  •  Meteen verkeer en snelle resultaten, ook voor nieuwe websites
  •  Meer bezoekers, leads, omzet
  •  Grotere naamsbekendheid
  •  Controle over de kosten
  •  Specifiek kiezen aan wie je jouw advertenties laat zien
  •  SEA verkeer wordt gestuurd op koopintentie

Zo werkt zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising is online adverteren in zoekmachines. Zoekmachine adverteren draait om relevante zoekwoorden. Kennis van de juiste zoektermen maakt of breekt de campagne. Door relevante advertenties en pagina’s te koppelen aan passende zoekwoorden vindt de klant jou. Daarom is het belangrijk de juiste zoektermen te weten én te gebruiken. Samen met jou bepalen we welke zoektermen dat zijn. Daarbij zijn het product of de dienst, en het zoekgedrag van de doelgroep bepalend. Bij WAUW realiseren we relevante zoekmachine advertenties die zorgen voor resultaat. 

Met alleen de juiste SEA campagne via Bing of Google Ads, ben je er nog niet. Het is minstens zo belangrijk dat je pagina’s goed zijn en aansluiten op de zoektermen en teksten. Gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid, neemt Google mee in de beoordeling van jouw advertenties. 

Vormen van zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren kun je op verschillende manieren toepassen. Belangrijk is dat het aansluit bij de doelstelling van je bedrijf. Voor elk doel, maar ook voor iedere doelgroep, werkt de ene soort campagne beter dan de andere. Vaak gaat het om de juiste combinatie van diverse advertenties. Zo draagt zoekmachine adverteren bij aan een krachtige synergie tussen verschillende media. Bijvoorbeeld door het bereiken van de juiste doelgroep via YouTube om interesse op te wekken en tegelijkertijd vindbaar zijn in Google om de behoefte te vervullen en conversie te genereren. Wij denken graag met je mee en geven je advies over de verschillende advertenties als, Tekstadvertenties, Shopping advertenties & Video advertenties.

Waarom zet je SEA in?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten tijdens het beslisproces van een klant relevant. Het mooie van deze vorm van adverteren is het feit dat jouw potentiele klanten al naar je producten of diensten op zoek zijn. Ze tonen dus al interesse in je aanbod. Niet zichtbaar zijn bij deze doelgroep is daarom een gemiste kans! Om een online marketing strategie overzichtelijk te definiëren, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model van Google. Zit een potentiële klant bijvoorbeeld in de overwegingsfase dan gebruikt hij andere zoekwoorden dan wanneer hij al heeft besloten te willen gaan kopen.

Wij gaan vindingrijk en gestructureerd om met campagnes en het advertentiebudget. Zo maximaliseren wij het rendement, een uitdaging waar onze SEA specialisten graag hun tanden in zetten.

SEA bureau: WAUW

Bij WAUW hebben we veel expertise en ervaring op het gebied van online marketing én zoekmachine adverteren. Wij zijn als zoekmachine marketingbureau dan ook 'Google Partner' en onze specialisten Google Ads gecertificeerd. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interepreteren, beheersen en optimaliseren. Leg met alle vertrouwen jouw online marketing in onze handen en wij zorgen ervoor dat je mooie resultaten krijgt!

Onze SEA cases

Hendriks Kampeerwereld
+116% online omzet
wauw_design_kampeerwereld_hendriks
E-commerce
E-Comm
Zoekmachine adverteren
SEA
Conversie optimalisatie
CRO
Bouwbak
+102% website bezoeken
bouwbak-online-marketing-case1
E-Commerce marketing
E-COMM
Zoekmachineoptimalisatie
SEO
Zoekmachine adverteren
SEA
Ixorg
Marktaandeel vergroten in een zeer concurrerende branche
izorg-online-marketing-case-666x447
Leadgeneratie
LEADS
Zoekmachine adverteren
SEA
Branding
BRAND
Telstar Surf
+52% online omzet in een half jaar
telstarsurf-case
Internationaal
Inter
Zoekmachine adverteren
SEA
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Plantenman
+114% organische sessies en stijging in leads
plantenmanmekelenkampinterieurbeplanting
Zoekmachine adverteren
SEA
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Brouwer Nijkerk
5 jaar stijgende organische bezoekers
replacerunitsbrouwer
Internationaal
Inter
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Zoekmachine adverteren
SEA
DrieGasthuizenGroep
Organische groei en meer sollicitanten voor de Werken bij DrieGasthuizenGroep website
dghg
SEO
SEA
De Bedrijfswagen Adviseurs
Succesvol een bedrijfswagen leasen
debedrijfswagenadviseurs-klantcase
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Zoekmachine adverterren
SEA
Conversie optimalisatie
CRO
Studio Ins & Outs
+103% online omzet in het eerste jaar
invulboekenrozegezinnen
E-commerce
E-COMM
Zoekmachine optimaliseren
SEO
Zoekmachine adverteren
SEA
Linfi
+53% organische bezoekers
cas_linfi_wauw
SEO
SEA
CRO
By Diane
Hogere posities in Google
bydiane-muurtekening-wauw-case2
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Zoekmachine adverteren
SEA
NLZIET
Meer (proef)abonnees voor Online TV-kijken
nlzietoverzicht11
SEO
SEA
CRO