Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

magazines.

Naast online content creatie zijn wij ook meester in de ontwikkeling en productie van offline marketing middelen zoals magazines. Een mooi magazine om te inspireren, verhalen over te brengen. Met aandacht voor de inhoud, vormgeving en uiteraard het materiaal. Altijd helemaal afgestemd op de doelgroep. Door onze data driven persona's weten (en meten) we wat jouw doelgroep wil en zoekt. Want het mediagedrag van iemand die werkzaam is in de zorg, kan compleet anders zijn dan die van iemand in de financiële sector!

Ontdek meer
Zin in een brainstorm?

Nieuwsgierig hoe wij een magazine voor jouw organisatie er uit zouden laten zien? Ga met ons in gesprek!

“Marketing is too important to be left to the marketing department.

…hoogste tijd dus voor een frisse blik op jouw marketingstrategie.

de magie van magazines.

Magazines geven het speciale gevoel van een fysiek product. Met een kop thee op de bank, in de wachtkamer bij de tandarts of op een strandbedje tijdens de vakantie. De customer engagement van tijdschriften met klanten is, nog steeds, erg hoog. Het ontwikkelen van een magazine kan dus een mooi middel zijn om jouw klanten, periodiek of voor een speciale gelegenheid, mee te verrassen.

Bij het ontwikkelen van een magazine houden wij uiteraard rekening met de company story en de huisstijl. Dit zorgt voor houvast tijdens de creatie van het magazine. Daarnaast denken we graag mee over de inhoud, het drukwerk en de verspreiding. Zo helpen we je tijdens het totale proces. 

Onze werkwijze

om te komen tot een inspirerend magazine

Stap 1: inventarisatie

Jij vraagt ons te helpen met de ontwikkeling van een magazine, leuk! Voor we beginnen willen we graag weten wie je bent en zijn we nieuwsgierig naar jouw company story. Heb je deze nog niet? Geen probleem. We helpen je hier graag bij. Verder horen we graag waarom je graag een magazine ontwikkelt, zodat we de inhoud kunnen vertalen naar de boodschap die jij wilt overbrengen aan de klant.

Stap 2: design

Doordat we jou goed hebben leren kennen kunnen onze vormgevers direct aan de slag. Voordat het design in productie gaat wordt deze uiteraard eerst in proef gemaild en komen we deze, indien mogelijk, presenteren. Je krijgt de mogelijkheid om te reageren en aanvullingen door te geven. Nadat we dit hebben doorgevoerd gaan we over tot productie.  

Stap 3: productie

Heb je zelf een producent? Dan leveren wij het drukwerk in geschikt bestand aan. Heb je dit niet? Dan regelen wij dit voor je. Voor veel klanten verzorgen wij ook het drukwerk zodat ze hier geen omkijken meer naar hebben. Beide is voor ons bespreekbaar. Zolang het resultaat maar 'shined'!

Ja, ik wil!

oké, en online dan?

In deze tijd komt het steeds minder voor dat er enkel offline marketing wordt toegepast. Steeds vaker helpen wij klanten met zogenaamde cross-mediale campagnes, waarbij online en offline uitingen elkaar aanvullen en versterken. Het grote voordeel is dat je het bereik vergroot en jouw doelgroep op meerdere plekken kunt voorzien van jouw boodschap.

Wil je geen geprint magazine maar een digitaal magazine? Dan kan uiteraard ook. We bespreken we mogelijkheden graag met je. Neem hiervoor gerust contact met ons op.