Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

webshop op maat.

Of het nu gaat om de online verkoop van jouw producten via een webshop of om maken het van een verpletterende indruk met jouw website, we helpen jou graag om online te knallen. We denken mee van wireframe tot eindresultaat, én adviseren over het juiste e-commerce platform. De webshop die jij neerzet, moet dan ook naadloos passen bij jouw visie. Zoek je een e-commerce platform dat – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluit bij jouw wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis en ervaring in het maken van maatwerk webshops met de custom made software, Shopware 6 of het populairste opensource eCommerce-platform WooCommerce.

Wat je wensen voor een webshop ook zijn, wij bij WAUW maken het voor je waar. Je hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw webshop. 

Bekijk onze specialismen
Toe aan aan nieuwe webshop?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden, deze zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek het zelf!

Shopware en WooCommerce

Onze specialismen

Shopware 
Shopware is wereldwijd een zeer succesvol commerce platform. Het is een krachtig en schaalbaar platform, waardoor Shopware zowel voor kleine als grote webshops geschikt is. Shopware is geschikt als full-suite waarbij het uitgangspunt is dat binnen de standaard functionaliteit zowel de webshop omgeving als de backoffice (product-, order- en content management, etc.) worden gebruikt.
Ontdek de mogelijkheden van Shopware >

WooCommerce
WooCommerce is de populairste opensource eCommerce-oplossing ter wereld. Met geïntegreerde tools en populaire integraties kan je efficiënt je werkzaamheden bijhouden. Veel van de services zijn gratis toe te voegen met één druk op de knop via de optionele Setup-wizard. Met WooCommerce zijn jouw gegevens geheel van jou. Altijd.
Ontdek de mogelijkheden van WooCommerce >

Wij kunnen jou helpen!

met de perfecte webshop...

Als ondernemer is het natuurlijk je doel om te verdienen met jouw webshop. Een webshop starten is dan ook een investering. Bij WAUW willen wij daarom echt een key-factor zijn in het succes van jou als ondernemer en je webshop. Samen zorgen we ervoor dat jouw strategie, marketing, content, advertenties, marges, efficiëntie en handelingen optimaal zijn om zo succes uit je webshop te kunnen halen.

Wil je dat wij onze werkwijze toepassen voor jouw webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken we samen met een goede kop koffie (of thee) de mogelijkheden. 

Geef een boost aan jouw webshop.

door de inzet van online marketing.

Een goede webshop is stap 1, maar met alleen een goede webshop ben je er niet. Je wilt natuurlijk ook dat deze rendeert. 

Bij ons vind je alle marketingexpertises onder één dak. Wij verbinden strategie, online marketing, creatie en development om altijd het maximale resultaat te halen en écht impact te maken.

Wil jij weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met een effectieve inzet van online marketing? Daag ons uit! We maken graag kennis en geven je advies over de juiste strategie en online marketing kanalen voor jouw bedrijf. Ons doel? Jouw bedrijf slim laten groeien!

Ontdek de mogelijkheden >

FAQ

Vind onderstaand een antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor het maken van een webshop?

Deze vraag krijgen wij vaak, maar is eigenlijk niet te beantwoorden. Net als bij een auto. Deze bestaan in alle soorten en maten, van basic tot uitgerust met de allernieuwste snufjes. Zo werkt het ook met een webshop. De kosten zijn afhankelijk van de functionaliteiten waaraan deze moet voldoen. Denk aan de lay-out, koppelingen met andere software, de verschillende manieren van interactie tussen de gebruiker en het systeem etc. Alles is mogelijk. We zijn erg benieuwd naar jouw wensen en gaan graag in gesprek. Aan de hand daarvan kunnen wij een kostenindicatie maken.

Wat voor type webshops bestaan er?

Vanuit onze visie is elke webshop anders, en dus niet te groeperen. Over het algemeen kijken we meer naar de doelgroepen bijv; B2C (business to consumer) en/of B2B (business to business). Verder onderscheidt een webshop zich vaak in de manier waarbij we koppelen met externe ERP-, WMS-, PIM- of DAM-systemen. Uiteraard is het ook mogelijk om een webshop te bouwen zonder externe koppelingen.

Hoelang duurt de ontwikkeling van een webshop?

Vanaf het eerste contact met elkaar tot de daadwerkelijke oplevering, circa 3 maanden. De daadwerkelijke bouw duurt ongeveer een maand. Uiteraard kan dit ook korter of langer zijn, afhankelijk van jouw wensen.

Wat heb ik nodig om een webshop te maken?

WAUW ;-) Wij zijn een digital agency en denken verder dan enkel de bouw van jouw webshop. Wij verbinden strategie, online marketing, creatie en development om altijd het maximale resultaat te halen voor onze klanten. Uiteraard passend binnen jouw budget.

bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier