webshop op maat.

Of het nu gaat om de online verkoop van jouw producten via een webshop of om maken het van een verpletterende indruk met jouw website, we helpen jou graag om online te knallen. We denken mee van wireframe tot eindresultaat, én adviseren over het juiste e-commerce platform. De webshop die jij neerzet, moet dan ook naadloos passen bij jouw visie. Zoek je een e-commerce platform dat – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluit bij jouw wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis en ervaring in het maken van maatwerk webshops met de custom made software Vleks, Shopware 6 of het populairste opensource eCommerce-platform WooCommerce.

Wat je wensen voor een webshop ook zijn, wij bij WAUW maken het voor je waar. Je hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw webshop. 

Ontdek meer
Toe aan aan nieuwe webshop?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden, deze zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek het zelf!

Shopware en WooCommerce

Onze specialismen

Shopware 
Shopware is wereldwijd een zeer succesvol commerce platform. Het is een krachtig en schaalbaar platform, waardoor Shopware zowel voor kleine als grote webshops geschikt is. Shopware is geschikt als full-suite waarbij het uitgangspunt is dat binnen de standaard functionaliteit zowel de webshop omgeving als de backoffice (product-, order- en content management, etc.) worden gebruikt.
Ontdek de mogelijkheden van Shopware

WooCommerce
WooCommerce is de populairste opensource eCommerce-oplossing ter wereld. Met geïntegreerde tools en populaire integraties kan je efficiënt je werkzaamheden bijhouden. Veel van de services zijn gratis toe te voegen met één druk op de knop via de optionele Setup-wizard. Met WooCommerce zijn jouw gegevens geheel van jou. Altijd.
Ontdek de mogelijkheden van WooCommerce. 

Wij kunnen jou helpen!

met de perfecte webshop...

Als ondernemer is het natuurlijk je doel om te verdienen met jouw webshop. Een webshop starten is dan ook een investering. Bij WAUW willen wij daarom echt een key-factor zijn in het succes van jou als ondernemer en je webshop. Samen zorgen we ervoor dat jouw strategie, marketing, content, advertenties, marges, efficiëntie en handelingen optimaal zijn om zo succes uit je webshop te kunnen halen.

Wil je dat wij onze werkwijze toepassen voor jouw webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken we samen met een goede kop koffie (of thee) de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op