Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

WAUW, dé Shopware 6 expert

Wil jij jouw e-commerce webshop naar een hoger niveau tillen? Dan is jouw oog daarbij waarschijnlijk gevallen op de custom made software: Shopware. Goede keus! Shopware is, gebruiksvriendelijk, razendsnel en kent, dankzij de API first opbouw, ongekende flexibiliteit. Dit maakt Shopware het ultieme e-commerce platform voor een succesvolle webshop. 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Als gecertificeerd Shopware partner gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Lees meer
Vrijblijvend kennismaken

Ondersteuning nodig bij jouw Shopware webshop? Onze specialisten gaan graag met je in gesprek.

Business Partner Shopware

Als gecertificeerd Business Partner van Shopware hebben wij veel ervaring met de ontwikkeling binnen dit platform. Om een webshop helemaal volledig naar wens te kunnen maken, bouwen wij een custom made thema. Hierbij leggen wij uiteraard ook de koppeling met jouw favoriete systemen. Voordelen van een Shopware webshop, gebouwd door WAUW, zijn;

  • Geen koppeling binnen Shopware is ons te gek. Daag ons uit en wij maken het mogelijk. 
  • Altijd verzekerd van een originele, volledig bij jouw wensen aansluitende, webshop dankzij custom made thema’s.
  • Oneindig veel mogelijkheden voor webshops groot én klein. The sky is the limit. 
  • Te allen tijde kunnen schakelen met een gecertificeerde partner.

Koppelingen met Shopware

Wellicht heb je een koppeling met een boekhoudpakket, PIM- of ERP-systeem nodig.  Door het maken van een koppeling tussen deze systemen, breng je alles samen. Efficiënt werken, leidt tot kostenbesparing. Dat wil toch elke ondernemer? Wij hebben ervaring in het bouwen van allerlei koppelingen en laten ons graag uitdagen.

Enkele veel voorkomende koppelingen die wij uitvoeren: Exact online, Bol, Snel Start, Money Bird, Picqer, Sendcloud, Mollie en PostNL. 

Wil jij meer informatie over de koppelingen, en welke interessant kunnen zijn voor jouw webshop? Onze experts denken graag met je mee.

shopware-logo-bg
exact1
mollie1
messagebird
zendesk1

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Kennismaking

Klaar om het maximale uit je webshop te halen? Mooi, dan gaan we van start! Voordat we beginnen, maken we graag kennis met elkaar. Samen onderzoeken we jouw wensen en verwachtingen.

Stap 2: Verwachtingen

Zijn jouw verwachtingen helder? Dan schrijven we op basis daarvan een user-story.  Het is duidelijk wat jij van ons verwacht, en wat niet. Mocht het nodig zijn, maken we hierbij een prototype.

Stap 3: Initialisatie

We testen het prototype en kijken naar het originele plan. Zitten we nog op één lijn, of is er nog extra sturing nodig?

Stap 4: Ontwikkeling

Tijd voor het technische ontwerp van de koppelingen. We besluiten hier ook hoe we deze koppelingen gaan bouwen. Uiteraard houden we rekening met verschillende mogelijkheden, en met budget. Is dit klaar, dan kan het bouwen van de koppelingen beginnen. Deze testen we uitvoerig op een acceptatieomgeving, zodat we zeker weten dat alles soepel verloopt. Deze stap voeren we uit op de Agile methode. Na afloopt testen we het platform uitvoerig. 

Stap 5: Vulling van het platform

Nu het platform is getest, kan de website worden gevuld met tekst en producten. De koppeligen worden klaar gemaakt voor een automatische synchoronsatie. Zodra de vulling is afgerond, kijken we naar de juiste datum voor livegang. 

Stap 6: Live!

De datum is vastgesteld, en jouw nieuwe Shopware 6 pagina is online! De acceptatie omgeving blijft bestaan, hier kunnen we testen met nieuwe aanpassingen en/of ideeën. Nu het plaform klaar is, groeien wij met jou mee. We zorgen voor de juiste nazorg, updates en het nodige onderhoud. 

Klaar voor meer conversie? Let's go!

Dankzij een Shopware webshop vergroot jij de betrokkenheid met jouw klanten, en zet je jouw concurrenten op achterstand. Daarnaast verhoog je je conversie en verlaag je complexiteit. Te mooi om waar te zijn? Nee!

Ben jij net zo enthousiast als wij, en klaar voor een volgende stap? Neem gerust contact met op ons. We helpen je graag!

Liever eerst sparren met een Shopware expert? Dan kan uiteraard ook! Een ding is zeker; wij staan klaar om voor jou een goed converterende webshop te bouwen, die echt impact maakt!

Deze klanten gingen jou voor

Allinq
Een nieuwe website die naadloos aansluit op de huisstijl
allinqcase2
Websites
WEBSITE
FF-PACKAGING
De realisatie van een B2C en B2B maatwerk Shopware 6 webshop
shopware6ffpackaging-wauw-min1
Website
WEBSITE
Webshop
WEBSHOP
Shopware 6
Fitention
Fitention-website-case
Websites
WEBSITE
Wordpress
WORDPRESS
Danny-rond

"Een goed winstgevend e-commerce systeem opzetten gaat verder dan alleen een goede webshop"

Danny Lemaire / Shopware 6 Expert

Vraag een adviesgesprek aan

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  • Volledig vrijblijvend advies
  • Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor