Contact

zoekmachine adverteren.

Inzetten op Search Engine Advertising (SEA) zorgt voor direct resultaat. Als je op de juiste manier online adverteert, zal de klant jouw website hoog in de resultaten van Google treffen. Bij WAUW hebben we de kennis om ervoor te zorgen dat jouw website met SEA binnen no-time hoog in zoekmachines als Google en Bing staat.

Lees meer over SEA
Vrijblijvend advies

Ben je benieuwd wat SEA voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag samen de diverse mogelijkheden

De voordelen van SEA

Zoekmachine adverteren (SEA) heeft veel voordelen. Je kunt heel gericht jouw doelgroep bereiken en je bereikt er snel resultaten mee. En – niet onbelangrijk – je hebt grip op de kosten die erbij komen kijken. Bij de juiste inzet van jouw budget zorgt SEA voor een groeiende naamsbekendheid, gerichte leads en stijging van de verkopen.  Waarom je volgens ons zou moeten kiezen voor zoekmachine adverteren: 

  •  Meteen verkeer en snelle resultaten, ook voor nieuwe websites
  •  Meer bezoekers, leads, omzet
  •  Grotere naamsbekendheid
  •  Controle over de kosten
  •  Specifiek kiezen aan wie je jouw advertenties laat zien
  •  SEA verkeer wordt gestuurd op koopintentie

Zo werkt zoekmachine adverteren

Search engine advertising is online adverteren in zoekmachines. Zoekmachine adverteren draait om relevante zoekwoorden. Kennis van de juiste zoektermen maakt of breekt de campagne. Door relevante advertenties en pagina’s te koppelen aan passende zoekwoorden vindt de klant jou. Daarom is het belangrijk de juiste zoektermen te weten. De marketeers van WAUW bepalen samen met jou welke zoektermen dat zijn. Daarbij zijn het product of de dienst en het zoekgedrag van de doelgroep bepalend. WAUW realiseert relevante zoekmachine advertenties die zorgen voor resultaat. 

Met alleen de juiste SEA campagne via Bing of Google Ads, ben je er nog niet. Het is minstens zo belangrijk dat je pagina’s goed zijn en aansluiten op de zoektermen en teksten. Gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid, neemt Google mee in de beoordeling van jouw advertenties. 

Vormen van zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren kun je op verschillende manieren toepassen. Belangrijk is dat deze past bij de doelstelling van je bedrijf. Voor elk doel, maar ook voor iedere doelgroep, werkt de ene soort campagne beter dan de andere. Vaak gaat het om de juiste combinatie van diverse advertenties. Zo draagt zoekmachine adverteren bij aan een krachtige synergie tussen verschillende media. Bijvoorbeeld door het bereiken van de juiste doelgroep via YouTube om interesse op te wekken en tegelijkertijd vindbaar zijn in Google om de behoefte te vervullen en conversie te genereren. De marketeers van WAUW denken graag met je mee en geven je advies over de verschillende advertenties als, Tekstadvertenties, Shopping advertenties & Video advertenties.

Waarom zet je SEA in?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten van het beslisproces van je klant relevant. Het mooie van deze vorm van adverteren is het feit dat jouw potentiele klanten al naar je producten of diensten op zoek zijn. Ze tonen dus al interesse in je aanbod. Niet zichtbaar zijn bij deze doelgroep is een daarom een gemiste kans! Om een online marketing strategie overzichtelijk te definiëren, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model van Google. Zit een potentiele klant bijvoorbeeld in de overwegingsfase dan gebruikt hij andere zoekwoorden dan wanneer hij al heeft besloten te willen gaan kopen.

WAUW gaat vindingrijk en gestructureerd om met de campagnes en het advertentiebudget. Zo maximaliseren onze marketeers het rendement. Dit is een uitdaging waar onze SEA specialisten graag hun tanden in zetten.

SEA bureau: WAUW

De marketeers van WAUW hebben veel expertise en ervaring op het gebied van online marketing én zoekmachine adverteren. Wij zijn  als zoekmachine marketingbureau dan ook 'Google Partner' en onze specialisten Google Ads gecertificeerd. Dit betekent dat onze marketeers jouw campagnes op de juiste manier interepreteren, beheersen en optimaliseren. Leg met alle vertrouwen jouw online marketing in de handen van WAUW en wij zorgen ervoor dat je resultaat zal zien.  

Gratis SEA Scan aanvragen?

Ontdek wat WAUW digital marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

  • Concrete SEA adviezen om marketingkansen te benutten
  • Direct toe te passen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor