Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Zoekmachine Adverteren Lelystad

Wil je graag met jouw onderneming meer rendement behalen en maak je nog geen gebruik van zoekmachine adverteren? Dan is dit een gemiste kans. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is één van de meest effectieve online marketingmiddelen. Door te adverteren binnen een zoekmachine zoals Google, kom je met jouw advertentie tussen de betaalde zoekresultaten terecht. Ben jij gevestigd nabij Lelystad? Online marketing bureau WAUW in Harderwijk is gespecialiseerd in SEA en helpt je graag met het maken en beheren van jouw advertenties.
 

Meer over zoekmachine adverteren

Onze werkwijze

Wij maken niet alleen een advertentie voor jou, maar wij ontwikkelen ook een passende strategie dat perfect aansluit bij jouw onderneming. Zo kijken wij naar alle mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Hoeveel budget heb je bijvoorbeeld te besteden? Wat zijn jouw doelstellingen? Als het duidelijk is welk doel je voor ogen hebt, dat je  wil bereiken met zoekmachine adverteren, dan doen wij er alles aan om de beste campagne voor je te maken. Wij stellen zoekwoorden voor je samen, bepalen een doelgroep en stellen doelen in. Hierdoor is de hele campagne meetbaar, waardoor je precies kunt zien of de campagne een succes was.
 

Zoekmachine adverteren hoeft niet duur te zijn!

Wist je dat wij al vanaf 99 euro jouw advertenties maken en optimaliseren? Zoekmachine adverteren hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij ons krijg je een campagne op maat, wij staan immers voor het leveren van maatwerk. Bent je werkzaam nabij Lelystad en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze SEA specialist komt graag bij je langs om alle mogelijkheden samen met jou te bespreken. Neem gerust contact met ons op.

Alle diensten van ons online marketing bureau in Lelystad