zoekmachine-adverteren floating-mockup

Zoekmachine Adverteren Lelystad

Meer rendement

Wilt u graag met uw onderneming meer rendement behalen en maakt u nog geen gebruik van zoekmachine adverteren? Dan is dit een gemiste kans. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is één van de meest effectieve online marketingmiddelen. Door te adverteren binnen een zoekmachine zoals Google, komt u met uw advertentie tussen de betaalde zoekresultaten terecht. Bent u gevestigd nabij Lelystad? Online Marketing Bureau Wauw te Harderwijk is gespecialiseerd in SEA en helpt u graag met het maken en beheren van uw advertenties.
 

Wij maken niet alleen een advertentie voor u, maar wij ontwikkelen ook een passende strategie dat perfect aansluit bij uw onderneming. Zo kijken wij naar alle mogelijkheden binnen uw bedrijf. Hoeveel budget heeft u bijvoorbeeld te besteden? Wat zijn uw doelstellingen? Als het duidelijk is welk doel u voor ogen heeft, dat u wilt bereiken met zoekmachine adverteren, dan doen wij er alles aan om de beste campagne voor u te maken. Wij stellen zoekwoorden voor u samen, bepalen een doelgroep en stellen doelen in. Hierdoor is de hele campagne meetbaar, waardoor u precies kunt zien of de campagne een succes was.
 

Wist u dat wij al vanaf 99 euro uw advertenties maken en optimaliseren? Zoekmachine adverteren hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij ons krijgt u een campagne op maat, wij staan immers voor het leveren van maatwerk. Bent u werkzaam nabij Lelystad en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze SEA specialist komt graag bij u langs om alle mogelijkheden samen met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.

Alle diensten van ons online marketing bureau in Lelystad

ontbijt-wauw

“WAUW heeft ons geholpen bij het opzetten van onze online strategie. Ze gaven advies m.b.t. de domeinnaam en het opzetten en optimaliseren van de Google AdWords campagne. Erg prettig dat we één aanspreekpunt hebben voor al onze online activiteiten!”

Maarten v.d. Valk
Online Marketeer

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties