Contact

Facebook adverteren

Uit onderzoek blijkt dat in Nederland ca. 10,1 miljoen geregistreerde Facebook accounts actief zijn. 90 procent van alle gebruikers, maakt tevens via de smartphone gebruik van Facebook. Uw potentiële klanten bevinden zich dus veelvuldig op Facebook. Hier kunt u op inspelen door gericht en in uw doelgebied op Facebook te adverteren. Zo blijft u onder de aandacht van mogelijke klanten. WAUW helpt u graag bij een effectieve inzet van deze vorm van adverteren. 

Kom kennismaken

De voordelen van Facebook adverteren

Facebook adverteren heeft vele voordelen: 

  • Meer verkeer naar uw website
  • Een groot online bereik
  • Regionaal of zelfs lokaal adverteren
  • Relevante en specifiek uw doelgroep aanspreken
  • Meetbaar dankzij heldere rapportages
  • Adverteer ook via Instagram

Waarom Facebook adverteren?

Wauw kan voor u gerichte advertenties opzetten in een voor u relevante regio. Tevens bepalen we de advertentiedoelstelling. Denk aan klikken naar de website, het liken van de pagina of het vergroten van de bekendheid van een evenement.

Wat wilt u precies communiceren? Relevante afbeeldingen, teksten en een aansporende call-to-action button zijn hierbij van belang. Het is mogelijk om heel gericht een doelgroep aan te spreken. Dit kan op basis van locatie, leeftijd, interesses etc.. Hoe relevanter, hoe groter de kans op een conversie. We beslissen tot slot het maximale dagelijkse budget en de campagne kan online.

Weten welke kansen er liggen voor jouw bedrijf? Daag ons uit!