social-media-adverteren2-wauw floating-mockup

Facebook adverteren

Gericht uw doelgroep op Facebook bereiken

Uit onderzoek blijkt dat in Nederland ca. 9,5 miljoen geregistreerde Facebook accounts actief zijn. 90 procent van alle gebruikers, maakt tevens via de smartphone gebruik van Facebook. Uw potentiële klanten bevinden zich dus veelvuldig op Facebook. Hier kunt u op inspelen door gericht en in uw doelgebied op Facebook te adverteren. Zo blijft u onder de aandacht van mogelijke klanten. Ca. 7% van alle bedrijven adverteert momenteel op Facebook. Hier liggen kansen voor uw onderneming.

Bereik uw doelgroep

Wauw kan voor u gerichte advertenties opzetten in een voor u relevante regio. We starten met het opstellen van de jaarplanning. In de jaarplanning bepalen we de hoeveelheid berichten en de thema’s (bijvoorbeeld de feestdagen)

Tevens bepalen we de advertentiedoelstelling. Denk aan klikken naar de website, het liken van de pagina of het vergroten van de bekendheid van een evenement.

We stellen vervolgens de advertentie samen. Wat wilt u precies communiceren? Relevante afbeeldingen, teksten en een aansporende call-to-action button zijn hierbij van belang.
Het is mogelijk om heel gericht een doelgroep aan te spreken. Dit kan op basis van locatie, leeftijd, interesses etc.. Hoe relevanter, hoe groter de kans op een conversie. We beslissen tot slot het maximale dagelijkse budget en de campagne kan online.

Adverteren via Facebook

- Adverteer ook via Instagram
- Meer verkeer naar uw website
- Een groot online bereik
- Regionaal of zelfs lokaal adverteren
- Relevante en specifiek uw doelgroep aanspreken
- Meetbaar dankzij heldere rapportages

 • 01
  Analyse
  We bepalen samen de doelstelling, inhoud en het budget van de campagne. Afbeeldingen en teksten vormen de basis van de advertentie.
 • 02
  Creatie
  We zetten de campagne op aan de hand van de gekozen doelstelling en input. We creëren meerdere varianten van de advertenties.
 • 03
  Optimalisatie
  We monitoren constant de resultaten en optimaliseren waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het bijschaven van de budgetten.
 • 04
  Rapportage
  Maandelijks ontvangt u een overzicht van behaalde resultaten. De rapportage wordt besproken en vervolgstappen worden ingezet.
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties