Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Adverteren op Facebook

Uit onderzoek blijkt dat in Nederland ca. 10,1 miljoen geregistreerde Facebook accounts actief zijn. 90 procent van alle gebruikers, maakt tevens via de smartphone gebruik van Facebook. Jouw potentiële klanten bevinden zich dus veelvuldig op Facebook. Hier kun je op inspelen door gericht en in jouw doelgebied op Facebook te adverteren. Zo blijf je onder de aandacht van mogelijke klanten. WAUW helpt je graag bij een effectieve inzet van deze vorm van adverteren. 

Kom kennismaken

De voordelen van adverteren op Facebook

Facebook adverteren heeft vele voordelen: 

  • Meer verkeer naar jouw website
  • Een groot online bereik
  • Regionaal of zelfs lokaal adverteren
  • Relevante en specifiek jouw doelgroep aanspreken
  • Meetbaar dankzij heldere rapportages
  • Adverteer ook via Instagram

Waarom Facebook adverteren?

Bij WAUW kunnen we gerichte advertenties opzetten in een voor jou relevante regio. Tevens bepalen we de advertentiedoelstelling. Denk aan klikken naar de website, het liken van de pagina of het vergroten van de bekendheid van een evenement.

Wat wil je precies communiceren? Relevante afbeeldingen, teksten en een aansporende call-to-action button zijn hierbij van belang. Het is mogelijk om heel gericht een doelgroep aan te spreken. Dit kan op basis van o.a. locatie, leeftijd en interesses. Hoe relevanter, hoe groter de kans op een conversie. We bepalen tot slot het maximale dagelijkse budget en de campagne kan online.

Weten welke kansen er liggen voor jouw bedrijf? Daag ons uit!