seo-techniek floating-mockup

YouTube adverteren

Meer bezoekers en naamsbekendheid

YouTube is op dit moment de op één na grootste zoekmachine. Maandelijks bezoeken ruim 7 miljoen Nederlanders de website. Je doelgroep bevindt zich dus veelvuldig op YouTube. Het is daarom een goed kanaal om meer naamsbekendheid te creëren en meer bezoekers naar je website te krijgen. Dit kan door een geoptimaliseerd bedrijfskanaal aan te maken. Om vervolgens met behulp van YouTube adverteren gericht in contact te komen met de doelgroep.

Groter online bereik

Bij een YouTube adverteren campagne worden advertenties of video’s aan een relevante doelgroep vertoond.

Dit kan op basis van een zoekopdracht of eerder bekeken video’s van de gebruiker. Het is ook mogelijk om heel gericht een relevante doelgroep aan te spreken aan de hand van factoren als geslacht, locatie en leeftijd. De campagne wordt aangemaakt en beheerd via het Google AdWords netwerk. Het doel van een YouTube campagne kan verschillen. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid en het vergroten van verkeer naar de website. WAUW ontzorgt u bij het opzetten van een YouTube kanaal en we proberen het maximale uit de online campagne te halen.

Heb je een leuke video waarin je diensten of producten worden uitgelegd, dan is dit een goede aanvulling voor uw YouTube kanaal. Wij kunnen je helpen bij het optimaal toevoegen van de video.

De combinatie van video’s op YouTube in de orienterende fase en zoekmachineoptimalisatie aan het einde van het aankoop traject is een sterke combinatie in uw online marketing strategie.

Adverteren via YouTube
 • 01
  Analyse
  We bepalen samen de doelstelling, inhoud en het budget van de campagne. Afbeeldingen en teksten vormen de basis van de advertentie.
 • 02
  Creatie
  We zetten de campagne op aan de hand van de gekozen doelstelling en input. We creëren meerdere varianten van de advertenties.
 • 03
  Optimalisatie
  We monitoren constant de resultaten en optimaliseren waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan het bijschaven van de budgetten.
 • 04
  Rapportage
  Maandelijks ontvang je een overzicht van behaalde resultaten. De rapportage wordt besproken en vervolgstappen worden ingezet.
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties