Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

youtube adverteren.

YouTube is na Google de grootste zoekmachine van Nederland. Je doelgroep bevindt zich dus veelvuldig op YouTube. Het is daarom een goed kanaal om meer naamsbekendheid te creëren en meer bezoekers naar je website te krijgen. Dit kan door een geoptimaliseerd bedrijfskanaal aan te maken. Om vervolgens met behulp van YouTube adverteren gericht in contact te komen met de doelgroep. Je kunt op verschillende manieren adverteren binnen Youtube, zoals via een InStream video of InSearch (discovery ads). Laat WAUW je adviseren over de beste inzet voor jouw video's. 

Kom kennismaken

Mogelijkheden van Youtube adverteren

Bij een YouTube adverteren campagne worden advertenties of video’s aan een relevante doelgroep vertoond.

Dit kan op basis van een zoekopdracht of eerder bekeken video’s van de gebruiker. Het is ook mogelijk om heel gericht een relevante doelgroep aan te spreken aan de hand van factoren als geslacht, locatie en leeftijd. De campagne wordt aangemaakt en beheerd via het Google Ads netwerk. Het doel van een YouTube campagne kan verschillen. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid en het vergroten van verkeer naar de website. WAUW ontzorgt u bij het opzetten van een YouTube kanaal en we proberen het maximale uit de online campagne te halen.

Heb je een leuke video waarin je diensten of producten worden uitgelegd, dan is dit een goede aanvulling voor uw YouTube kanaal. Wij kunnen je helpen bij het optimaal toevoegen van de video. De combinatie van video’s op YouTube in de orienterende fase en zoekmachineoptimalisatie aan het einde van het aankoop traject is een sterke combinatie in uw online marketing strategie.