Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Shopware 6

Flexibiliteit en vrijheid

Jij streeft de optimale winkelervaring voor jouw klanten na. Wij ook! De technologie van Shopware 6 biedt daarvoor de maximale flexibiliteit. Het biedt de vrijheid en mogelijkheid om in de (nabije) toekomst door te ontwikkelen en te groeien. En dat allemaal zonder gedoe! 

Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware 6 voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Optimale winkelervaring

Over het algemeen is een e-commerce platform vaak complex en niet gebruiksvriendelijk. Hoe anders is dat met Shopware 6. De vormgeving is er helemaal op gericht om de toegang voor ontwikkelaars eenvoudig te maken. De vormgeving is flexibel en presteert optimaal. Achter deze moderne vormgeving staat een stabiele technologie. 

Al met al biedt Shopware 6 de perfecte voorwaarden om online shopping mogelijk te maken. En dat waar en wanneer jouw klant dat wil. Shopware 6 biedt de mogelijkheid voor de optimale winkelervaring, ongeacht tijd, plaats of device. 

Blijf up-to-date met Shopware 6

Shopware 6 is van oorsprong een Duits e-commerce platform. Het is niet alleen zeer populair in eigen land, maar ook (onder andere) in Nederland. Het is zeer gebruiksvriendelijke open source software. Het platform is enorm innovatief en zorgt ervoor dat jouw webshop up-to-date blijft. Het helpt je een voorsprong op de concurrentie te nemen en de conversie te vergroten. Of je nou net start met jouw webshop, of al een gevestigde webshop hebt waarmee je tegen complexe processen aanloopt. Shopware 6 past iedere e-commerce-ondernemer.