Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Shopware.

Solide en flexibel

Zoek je een e-commerce platform dat – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluit bij jouw wensen? Wil je de voordelen van een platform dat leunt op gedegen kennis en veel ervaring, maar dat ook voldoende flexibiliteit biedt? Dan is Shopware zeker interessant voor jou.

Shopware is wereldwijd een zeer succesvol e-commerce platform. Het is een krachtig en schaalbaar platform, dat daardoor zowel voor kleine als grote webshops geschikt is. Shopware is geschikt als full-suite waarbij het uitgangspunt is, dat binnen de standaard functionaliteit, zowel de webshop omgeving als de backoffice (product-, order- en content management, etc.) worden gebruikt.

Lees meer
Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk platform

Shopware 6 is een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket voor webshops. Het is bovendien gemakkelijk te koppelen met verkoopkanalen als bol.com en marktplaats. Wil je een koppeling maken met jouw inkoop en logistiek? Ook dat is te realiseren. Wil je jouw ERP, PIM, CMS of een PWA aan Shopware 6 koppelen? Dat kan dankzij de flexibiliteit van deze software makkelijk. Kortom: Shopware 6 is een overzichtelijk platform dat jouw webshop optimaal laat functioneren.

De voordelen van Shopware

Shopware 6 is zo opgebouwd dat zowel startende webshops, als gevestigde e-commerce bedrijven er fijn mee kunnen werken. De modules van Shopware 6 zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Kies je voor Shopware 6, dan kies je voor een sterk e-commerce platform mét de voordelen van maatwerk.

Ervaar Shopware zelf, vraag (gratis) een demo aan!

bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier