Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

e-commerce marketing.

Heb jij een échte groeiambitie met jouw webshop? Let’s make it happen! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce, weten wij als geen ander wat werkt. En natuurlijk ook wat niet. Op korte termijn behalen we jouw doelstellingen, en zorgen we voor de gewenste omzet. Onze kennis is altijd up-to-date, precies waarom je met ons samenwerkt. We kijken samen naar de beste strategie die past bij jouw webshop en gaan samen aan de slag! 

Lees verder
Daag ons uit!

Wil jij aan de slag met e-commerce? Vul het formulier in en we helpen je graag!

Een passende e-commerce strategie

Een e-commerce strategie is de sleutel tot succes. We bepalen de focus, kijken naar de juiste kanalen en nemen de website onder de loep. Hierbij is een hechte samenwerking belangrijk. Jouw branchekennis en onze kennis over online marketing zorgt voor synergie. Dit maakt het mogelijk om jouw groeiambitie te realiseren. Zijn deze behaald? Dan zijn wij graag jouw partner for life, en blijven met je meedenken! 

Samenwerken, of eerst sparren met een expert? 

De voordelen van een e-commerce strategie

We zetten de voordelen van een ijzersterke e-commerce strategie op een rij voor je:

  • Verhoog je omzet en de winst;
  • Werk met duidelijke KPI's en doelstellingen;
  • De juiste mix van online marketingkanalen;
  • Zichtbaarheid van jouw webshop tijdens de gehele customer journey;
  • Gedetailleerde targeting van jouw doelgroep;
  • Zowel lokale als landelijke zichtbaarheid;
  • Last but not least: verhoog je conversie.
e-commerce-voordelen-ronald-kim

Onze aanpak

Zo gaan we te werk

Stap 1️⃣ - Onderzoek en strategie

We starten met een onderzoek naar de mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. We willen zo een hoog mogelijk rendement behalen. Na het onderzoek bepalen we samen waar de focus van de digitale strategie komt te liggen. Welke kanalen gaan we inzetten, en hoe gaan we dit doen?

Stap 2️⃣ - Implementatie en beheer

Onze specialisten zetten de campagnes op, en beheren deze nauwkeurig. Hierbij sturen we op resultaten en optimaliseren waar nodig. Hierbij speelt de data een belangrijke rol. Of je nu een social media campagne draait, of een sterke shopping campagne. Data liegt niet. 

Stap 3️⃣ - Rapportage

Periodiek wordt je geïnformeerd over de resultaten en doelstellingen van de campagne. De data is voor jou altijd inzichtelijk. Begrijpelijk en transparant. 

WAUW, Partner for life.

Door de inzet van e-commerce marketing, maken we jouw doelstellingen waar. WAUW is jouw ideale partner daarin. Waarom? Wij zijn jouw partner for life. We blijven met je mee denken en groeien met je mee. Onze experts staan voor je klaar, en staan te popelen om jouw e-commerce marketing op te zetten. 

Behoefte aan e-commerce marketing, maar kan je meer hulp gebruiken? Wij zijn van alle markten thuis en kunnen je helpen met elke vraag. Onze designers, marketeers, strategen en contentspecialisten staan voor je klaar. 

bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier

partners & certificeringen.

Wij werken samen met de beste online platforms en partners. Daarnaast beschikken onze specialisten over up-to-date certificeringen. Zo houden we de kwaliteit hoog en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.