zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

Hoger in Google

Door de inzet van SEO kan je website hoger in Google komen. Met zoekmachine optimalisatie richten wij ons op de techniek, content en populariteit van je website. Door deze drie aspecten te optimaliseren vergroten we de kans op een hogere positie in Google. We analyseren de techniek en schrijven relevante teksten voor je producten of diensten. Daarnaast vergroten we de populariteit door actief te bloggen en door middel van interne en externe linkbuilding. Maak ook gebruik van onze expertise!

Hoger in Google komen kan naast het gebruik van SEO ook met SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Door middel van het gebruik van het Google platform, genaamd Google Ads kunnen bedrijven adverteren op basis van zoekwoorden. Deze betaalde resultaten komen boven en onder de onbetaalde resultaten in zoekmachines te staan.

Wij kunnen voor je aan de slag om relevante advertenties te maken. We stemmen ze namelijk af op de beste landingspagina van je website. Bestaat deze pagina niet, dan kan deze ontwikkeld worden. Daarnaast kijken we naar de zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken om te zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt. Je betaalt slechts wanneer er daadwerkelijk op een advertentie geklikt wordt. Wil je ook weten hoe je SEA in kan zetten voor de website van je bedrijf? Doordat wij Google Partner gecertificeerd zijn, ben je verzekerd van hulp en advies van specialisten.

Wil je hoger in Google komen? Bij WAUW zetten wij graag onze diensten in voor een betere vindbaarheid van je website. We kunnen zowel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA) aan de slag. Door iedere maand te rapporteren en te evalueren zie je  direct het resultaat van onze werkzaamheden. Door onze ruime ervaring en expertise ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je contact met ons opnemen!

Neem contact op!
brouwer-wauw

“WAUW is continu actief voor onze online strategie en presentatie en naar tevredenheid de ondersteunende partner voor alle online aangelegenheden. Als kenner in de online marketing wereld vind ik WAUW het waard om aan te bevelen.”

Wim Willemsen
Commercieel medewerker

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties