zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

Hoger in Google

Door de inzet van SEO kan uw website hoger in Google komen. Met zoekmachine optimalisatie richten wij ons op de techniek, content en populariteit van uw website. Door deze drie aspecten te optimaliseren vergroten we de kans op een hogere positie in Google. We analyseren de techniek en schrijven relevante teksten voor uw producten of diensten. Daarnaast vergroten we de populariteit door actief te bloggen en door middel van interne en externe linkbuilding. Maak ook gebruik van onze expertise!

Hoger in Google komen kan naast het gebruik van SEO ook met SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Door middel van het gebruik van het Google platform, genaamd Google AdWords kunnen bedrijven adverteren op basis van zoekwoorden. Deze betaalde resultaten komen boven en onder de onbetaalde resultaten in zoekmachines te staan.

Wij kunnen voor u aan de slag om relevante advertenties te maken. We stemmen ze namelijk af op de beste landingspagina van uw website. Bestaat deze pagina niet dan kan deze ontwikkeld worden. Daarnaast kijken we naar de zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken om te zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. U betaalt slechts wanneer er daadwerkelijk op uw advertentie geklikt wordt. Wilt u ook weten hoe u SEA in kan zetten voor de website van uw bedrijf? Doordat wij Google Partner gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van hulp en advies van specialisten.

Wilt u hoger in Google komen? Bij WAUW zetten wij graag onze diensten in voor een betere vindbaarheid van uw website. We kunnen zowel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA) aan de slag. Door iedere maand te rapporteren en te evalueren ziet u direct het resultaat van onze werkzaamheden. Door onze ruime ervaring en expertise bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons op nemen.

Neem contact op!

Relevante bezoekers op uw website door slimme advertenties via Google.

SEA advies

We verbeteren de populariteit en vindbaarheid van uw website in Google.

SEO advies

Producten verkopen met focus op rendement

Adverteren advies

Meetbare resultaten via gerichte doelgroep campagnes op YouTube.

YouTube advies
spectral-wauw

“WAUW is al jaren onze specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Daarnaast verzorgen zij ook de koppeling tussen onze website en social media. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.”

Remco Aldenkamp
Directeur Spectral

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties