Contact

Zoekmachine adverteren Harderwijk

Zoekmachine adverteren is de Nederlandse benaming voor de term: Search Engine Advertising (SEA). Beter gezegd: Door online te adverteren kunnen potentiële klanten worden bereikt die zoeken naar het product of dienst die u aanbiedt. Door te adverteren in zoekmachines bereikt u dus heel gericht en specifiek uw doelgroep en profiteert u direct van meer bezoekers.

Meer Zoekmachine adverteren

Mogelijke doelstellingen van zoekmachine adverteren

Het inzetten van zoekmachine adverteren kan voor verschillende doeleinden. Volgens ons zijn dit de twee belangrijkste:

  • Het rendement verhogen: Met het adverteren via zoekmachines kunt u het rendement van uw bedrijf verhogen. U kunt bijvoorbeeld adverteren om meer bezoekers op uw website te krijgen, meer mensen naar uw showroom te leiden, maar ook om online een aankoop te voltooien
  • Naamsbekendheid voor uw bedrijf genereren: Om nieuwe klanten aan te trekken is het belangrijk dat zij weten dat uw bedrijf bestaat. Als u zich niet online presenteert, loopt u mogelijk vele klanten mis die online zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

Voorafgaand aan deze doelen moeten er keuzes worden gemaakt. Wij doen dit graag in overleg. U geeft uw wensen en behoeften aan, waarop wij een passend advies voor het adverteren via de zoekmachine geven.

Onze werkwijze

Hoe gaat Wauw te werk? Voor iedere klant ontwikkelen wij een passend plan. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden binnen uw budget en de beoogde doelstellingen.

Het uitbesteden van zoekmachine adverteren hoeft niet duur te zijn. We kunnen al vanaf €99,- per maand uw advertenties beheren en optimaliseren. U kunt hierbij denken aan de volgende maandelijkse werkzaamheden:

  • Het testen en onderhouden van advertentieteksten;
  • Het toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden;
  • Het adviseren van landingspagina’s voor uw website;
  • Conversie monitoring;
  • De optimalisatie van de biedingen;
  • Rapportage en evaluatie.

Wilt u hulp bij het adverteren via zoekmachines? Neem contact met ons op. 

Alle diensten van ons online marketing bureau in Harderwijk

Neem contact met ons op