Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Zoekmachine adverteren Harderwijk

Met zoekmachine adverteren potentiële klanten bereiken die zoeken naar het product of dienst dat je aanbied. Door te adverteren in zoekmachines bereik je dus heel gericht en specifiek de ideale doelgroep en profiteer je direct van meer bezoekers.

Meer Zoekmachine adverteren
vrijblijvend advies

We nemen binnen één dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

Mogelijke doelstellingen van zoekmachine adverteren

Het inzetten van zoekmachine adverteren kan voor verschillende doeleinden. Volgens ons zijn dit de twee belangrijkste:

  • Het rendement verhogen: Met het adverteren via zoekmachines kun je het rendement van jouw bedrijf verhogen. Je kunt bijvoorbeeld adverteren om meer bezoekers op je website te krijgen, meer mensen naar jouw showroom te leiden, maar ook om online een aankoop te voltooien
  • Naamsbekendheid voor jouw bedrijf genereren: Om nieuwe klanten aan te trekken is het belangrijk dat zij weten dat jouw bedrijf bestaat. Als je je niet online presenteert, loop je mogelijk vele klanten mis die online zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt.

Voorafgaand aan deze doelen moeten er keuzes worden gemaakt. Wij doen dit graag in overleg. Je geeft jouw wensen en behoeften aan, waarop wij een passend advies voor het adverteren via de zoekmachine geven.

Onze werkwijze

Hoe gaat WAUW te werk? Voor iedere klant ontwikkelen wij een passend plan. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw budget en de beoogde doelstellingen.

Het uitbesteden van zoekmachine adverteren hoeft niet duur te zijn. We kunnen al vanaf €99,- per maand jouw advertenties beheren en optimaliseren. Je kunt hierbij denken aan de volgende maandelijkse werkzaamheden:

  • Het testen en onderhouden van advertentieteksten;
  • Het toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden;
  • Het adviseren van landingspagina’s voor jouw website;
  • Conversie monitoring;
  • De optimalisatie van de biedingen;
  • Rapportage en evaluatie.

Wil je hulp bij het adverteren via zoekmachines? Neem contact met ons op. 

Alle diensten van ons online marketing bureau in Harderwijk

Neem contact met ons op