Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Zoekmachine adverteren Apeldoorn

Ben je op zoek naar hulp bij het adverteren via zoekmachines nabij Apeldoorn? Wij bij WAUW in Harderwijk staan graag voor je klaar. Ons team bestaande uit online marketeers heeft een ruime ervaring binnen SEA, oftewel zoekmachine adverteren. Wij kunnen onze kennis en expertise binnen dit vakgebied aantonen door onze Google Partner-badge. Deze badge laat zien dat onze individuele werknemers zijn geslaagd voor Google AdWords-productcertificeringsexamens en over de meest recente productkennis beschikken. Wil je ook de hulp inschakelen van onze SEA-experts? Neem contact op!

Meer over SEA

De voordelen

Voor zoekmachine adverteren te Apeldoorn gaan wij graag voor je aan de slag. Met zoekmachine adverteren betaal je slechts voor iedere keer dat er daadwerkelijk op de advertentie geklikt wordt. De advertenties verschijnen bij de zoekresultaten boven- en onderaan de pagina. Door de inzet van zoekmachine adverteren kun je meer relevante bezoekers naar jouw website trekken. Door effectieve advertenties aan te maken die passen bij jouw productaanbod, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf verschijnt, wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar de producten of diensten die je aanbiedt.

Onze werkwijze

Bij zoekmachine adverteren gaan wij als volgt te werk. We zetten relevante campagnes op die gericht zijn op jouw bedrijf en bepaalde producten of diensten die jij aanbiedt. Allereerst analyseren wij jouw website en producten- en/of dienstenaanbod. Vervolgens maken wij advertenties aan, zetten deze online en sturen bij. Voor we tot actie overgaan, gaan we met jou in overleg voor de goedkeuring van onze weloverwogen keuzes. Iedere maand analyseren wij daarnaast de resultaten en rapporteren wij deze schriftelijk en indien gewenst telefonisch. Voor een persoonlijk en bovenal deskundig plan voor jouw advertenties via zoekmachines ben je bij ons aan het goede adres. Maak ook gebruik van onze expertise.

Alle diensten van ons online marketing bureau in Apeldoorn

Neem contact op