Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Webshop software

Voor ieder wat wils

De e-commerce wereld verandert snel en groeit. Het succes van jouw webshop is afhankelijk van software die ervoor zorgt dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is en overal en altijd toegankelijk. Bij de zoektocht naar webshop software zoek je dan ook naar een platform dat flexibel, gebruiksvriendelijk én betaalbaar is. Daarom werkt WAUW met verschillende webshop software - voor ieder wat wils. 

Lees meer
Vrijblijvend advies

we nemen binnen één werkdag contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

Geweldige klantervaring

WAUW kiest daarom webshop software waarmee jouw webshop zich goed staande houdt. Ons doel is een webshop te realiseren die commerce en content zo combineert dat jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Daarnaast moet het voor jou makkelijk in gebruik zijn. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste keuze in webshop software voor jou!

 

Gebruiksvriendelijke software

WAUW kiest sowieso voor gebruiksvriendelijke software. Of we nou met elkaar kiezen voor de volledig custom made software Vleks, het opensource-platform Shopware 6, of Woocommerce of Shopify. Hoe dan ook kiezen we voor webshop software met klantvriendelijk onderhoud en met de mogelijkheid om gemakkelijk te koppelen met externe systemen. Webshop software dient te allen tijde flexibel te zijn om mee te kunnen veranderen met de eisen en wensen van de e-commerce wereld.