Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Shopware versus Magento

Shopware is geduchte concurrent

Shopware is een opensource-oplossing die inmiddels al enkele jaren hard aan de weg timmert. Het kan de strijd met het (nu nog…) bekendere Magento zeker aan. Er zijn een aantal verschillen tussen Shopware en Magento. De belangrijkste op een rij.

Lees meer
Vrijblijvend advies

Wil je meer informatie over Shopware en Magento? We bespreken graag samen de mogelijkheden.

Groei en ontwikkeling

Aangezien Magento al langer bestaat, is de community van dit platform een van de grootste ter wereld. Neemt niet weg dat de community van partners, ontwikkelaars en webshops van Shopware ook groot is én groeiend! De groei en ontwikkeling van Shopware is sowieso indrukwekkend. Webshops doen daar zeker hun voordeel mee. WAUW is trots om als Partner nauw betrokken te zijn bij die groei.  

Voordelig en makkelijk in gebruik

Om te beginnen is Shopware een stuk makkelijker in gebruik dan Magento. Zowel in het opzetten en het onderhouden van een webshop is Magento een stuk complexer dan Shopware 6. Een ander zeer interessant voordeel van Shopware zijn de kosten: deze liggen beduidend lager dan die van Magento. Shopware is dus voor zowel de kleinere/startende webshops, als voor de grotere webshops een zeer interessant platform.

Contact opnemen