Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Shopware ontwikkelaar

Betrouwbare Shopware partner

WAUW werkt met Shopware, omdat het een opensource-platform is met bewezen resultaat voor e-commerce. Het is een softwarepakket dat gebruiksvriendelijk maatwerk biedt voor kleine en grote webshop-ondernemers. Als partner is WAUW een betrouwbare Shopware ontwikkelaar.

Vrijblijvend advies

We nemen binnen één werkdag contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

In een flow

Jouw webshop moet klantvriendelijk zijn. Jouw producten en diensten wil je er duidelijk en aantrekkelijk aanbieden. Dat klinkt voordehandliggend, maar helaas zijn lang niet alle e-commerce-pakketten zo ingericht dat je dit doel bereikt. Shopware is zo ingericht dat de bezoekers van jouw webshop in ‘een flow’ door jouw shop klikken. Ze kunnen de producten makkelijk bekijken én bestellen.

Interesse in Shopware?

WAUW is niet voor niets Shopware ontwikkelaar. De flexibiliteit en de vele mogelijkheden maken het een zeer geschikt platform voor webshops. Ben je geïnteresseerd in Shopware voor jouw webshop? Schakel dan een expert van WAUW in. Neem een Shopware partner in de arm, zodat je verzekerd bent van een Shopware ontwikkelaar die je webshop op de juiste manier ontwerpt, bouwt en onderhoudt.

WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl