zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

SEO Teksten

Bent u op zoek naar een schrijver voor uw SEO-teksten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Website teksten zijn onderdeel van zoekmachine optimalisatie, waarbij het doel is om met uw producten en diensten beter vindbaar te zijn in zoekmachines.
Stel dat er gemiddeld ruim 1000 mensen per maand naar een opticien in Harderwijk zoeken. Voor een opticien in Harderwijk kan het dan raadzaam zijn om een unieke en relevante tekst op de website te plaatsen. Wilt u ook hulp bij SEO-teksten voor uw website? Wij staan graag voor u klaar!

Een belangrijk aandachtspunt bij het schrijven van SEO teksten is dat de tekst in de eerste plaats wordt geschreven voor bezoekers. Het gaat voornamelijk om het bieden van relevante content voor de bezoekers. De tekst moet aanspreken en aantrekkelijk zijn. Wij weten als geen ander dat het niet de bedoeling is dat de tekst enkel geschreven wordt om hoger te scoren in zoekmachines. Dat zorgt namelijk juist niet voor een hogere positie in Google.

U kunt onze hulp inschakelen bij het schrijven van SEO teksten. Wij gaan namelijk zeer deskundig en zorgvuldig voor u aan het werk.

Onze werkwijze is als volgt:
Laten we eens teruggaan naar het voorbeeld over de opticien in Harderwijk. Allereerst levert u een aantal termen aan die voor u belangrijk zijn, bijvoorbeeld opticien, oogmeting en brillen verkopen. Vervolgens voeren wij een grondige analyse uit. Uit deze analyse komen een aantal zoektermen of thema's waar een tekst voor ontwikkeld kan worden. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. 

Wilt u ook beter vindbaar worden in Google? Wij gaan graag voor u aan de slag voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij zijn gevestigd te Harderwijk en gaan graag aan de slag voor klanten in een straal van 40 kilometer rondom Harderwijk. Echter, ook als u daarbuiten woont, kunt u contact met ons opnemen!

Neem contact op!

Relevante bezoekers op uw website door slimme advertenties via Google.

SEA advies

We verbeteren de populariteit en vindbaarheid van uw website in Google.

SEO advies

Producten verkopen met focus op rendement

Adverteren advies

Meetbare resultaten via gerichte doelgroep campagnes op YouTube.

YouTube advies
ontbijt-wauw

“WAUW heeft ons geholpen bij het opzetten van onze online strategie. Ze gaven advies m.b.t. de domeinnaam en het opzetten en optimaliseren van de Google AdWords campagne. Erg prettig dat we één aanspreekpunt hebben voor al onze online activiteiten!”

Maarten v.d. Valk
Online Marketeer

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties