Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

SEO Teksten

Ben jij op zoek naar een schrijver voor jouw SEO-teksten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Website teksten zijn onderdeel van zoekmachine optimalisatie, waarbij het doel is om met jouw producten en diensten beter vindbaar te zijn in zoekmachines.
Stel dat er gemiddeld ruim 1000 mensen per maand naar een opticien in Harderwijk zoeken. Voor een opticien in Harderwijk kan het dan raadzaam zijn om een unieke en relevante tekst op de website te plaatsen. Wil je ook hulp bij het schrijven van SEO-teksten voor jouw website? Wij staan graag voor je klaar!

Meer over SEO

Schrijven van website teksten

Een belangrijk aandachtspunt bij het schrijven van SEO teksten is dat de tekst in de eerste plaats wordt geschreven voor bezoekers. Het gaat voornamelijk om het bieden van relevante content voor de bezoekers. De tekst moet aanspreken en aantrekkelijk zijn. Wij weten als geen ander dat het niet de bedoeling is dat de tekst enkel geschreven wordt om hoger te scoren in zoekmachines. Dat zorgt namelijk juist niet voor een hogere positie in Google.

Onze werkwijze bij het schrijven van SEO teksten

Je kunt onze hulp inschakelen bij het schrijven van SEO teksten. Wij gaan namelijk zeer deskundig en zorgvuldig voor jou aan het werk.

Onze werkwijze is als volgt:
Laten we eens teruggaan naar het voorbeeld over de opticien in Harderwijk. Allereerst lever je een aantal termen aan die voor jou belangrijk zijn, bijvoorbeeld opticien, oogmeting en brillen verkopen. Vervolgens voeren wij een grondige analyse uit. Uit deze analyse komen een aantal zoektermen of thema's waar een tekst voor ontwikkeld kan worden. Na jouw goedkeuring gaan wij aan de slag. 

Wil je ook beter vindbaar worden in Google? Wij gaan graag voor je aan de slag voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij zijn gevestigd in Harderwijk en gaan graag aan de slag voor klanten in een straal van 40 kilometer rondom Harderwijk. Echter, ook als je daarbuiten woont, kun je contact met ons opnemen!

Neem contact op!