Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Maatwerk Shopware plugin

Voor nu én de toekomst

Shopware heeft jouw interesse voor jouw webshop. Of jouw webshop is al op dit opensource-platform gebouwd. Maar, je wil een maatwerk plugin. Dat kan. WAUW kan als Shopware partner een maatwerk plugin realiseren. Zo blijft jouw Shopware pakket – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluiten bij jouw wensen.

Lees meer
Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Plugins bieden flexibiliteit

Shopware 6 is een zeer gebruiksvriendelijk platform voor webshops. Het onderhoud is klantvriendelijk. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen met externe systemen. Shopware is in essentie dus al erg flexibel en overzichtelijk. Met de aanvulling van een maatwerk plugin functioneert jouw webshop nóg beter.

De voordelen van maatwerk

Shopware 6 is zo opgebouwd dat zowel startende webshops, als gevestigde e-commerce bedrijven er fijn mee kunnen werken. De modules van Shopware 6 zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Kies je voor Shopware 6, dan kies je voor een sterk softwarepakket mét de voordelen van maatwerk.Die voordelen van maatwerk kan WAUW verder voor je uitdiepen met een maatwerk Shopware plugin.