Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

E-commerce webshop

Onderscheidende webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn en onderscheidend in de e-commerce wereld. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Daarom wil je een e-commerce webshop laten maken. Bij WAUW ben je daarvoor aan het juiste adres.

Lees meer
Vrijblijvend advies

we nemen binnen één werkdag contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

Commerce en content

Verandering is in de wereld van e-commerce een constante. De online wereld blijft groeien en ontwikkelen. De kwaliteit en kwantiteit van de concurrentie neemt ook toe. Daarom is het van groot belang om op jouw e-commerce webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die WAUW inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke klantervaring op jouw e-commerce webshop creëren voor elk device. 

 

In een flow

In een wereld die steeds verandert – zoals het geval is in e-commerce – is het van belang up-to-date te blijven. WAUW heeft beschikking over een breed scala aan e-commerce-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook custom made software Vleks. Een e-commerce webshop is zo gemaakt dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van WAUW passen iedere e-commerce-ondernemer.