Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

MKB Lease

Compleet nieuwe uitstraling gerealiseerd voor de website

Websites
WEBSITE
Zoekmachine optimalisatie
SEO

MKB Lease, altijd duidelijk! Dat is de slogan van MKB Lease, de leasemaatschappij voor MKB Nederland. De meeste MKB bedrijven hebben onvoldoende leasekennis en middelen tot hun beschikking om hun wagenpark optimaal te kunnen beheren. MKB Lease heeft deze kennis en middelen wel en deelt dat graag met hun klanten. Op die manier ontzorgen ze hun klanten en bouwen ze aan een zo efficiënt en economisch voordelig mogelijk wagenpark tegen vooraf afgesproken kosten. Helder en duidelijk!

begrip en regio.

Het logo van MKB is een bestaand logo en mocht blijven zoals het is. Het is een typografisch logo in combinatie met een pay-off; “altijd duidelijk”. Het rode beeldmerk dat is aangebracht vertegenwoordigt de aandacht voor het detail en staat in zijn vorm voor een ‘open blik’ die altijd gericht is op de klant.

maken leasen gemakkelijk.

Voor MKB Lease, sinds 1988 de leasemaatschappij voor MKB- en ZZP Nederland mochten wij de website voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Belangrijke kernwaarden hierin waren ‘altijd duidelijk’, exact wat het bedrijf wil uitstralen. Wat de slogan al aangeeft was de doelstelling een heldere en overzichtelijke website te creëren waar beeld i.c.m. lichte en frisse kleuren de sfeer bepaald. De rode call to action kleur vertegenwoordigt de aandacht voor detail en dit i.c.m. zijn vorm geeft een open blik naar de toekomst. Door te kiezen voor een duidelijke website structuur/ menu kan de klant in een oogopslag zien waar ze de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Voor de vindbaarheid adviseerden wij hen om  zoekmachine optimalisatie te kiezen en meer tijd te investeren in de contentpagina’s.

mkb-lease-case1-1768x1015

missie.

Het doel en vooral de missie is om zoveel mogelijk informatie te delen met bezoekers en bestaande klanten. Denk aan nieuwe wetgeving, milieueisen en actuele berekeningen. Er speelt altijd een hoop op het gebied van zakelijke lease. Op deze manier willen ze laten zien dat ze een betrouwbare partner zijn met kennis van zaken en op basis daarvan zo veel mogelijk lease contracten binnen te halen.

oftewel

"leasen doen we samen"

fotografie.

De fotografie op de website heeft net als het beeldmerk een ‘open blik’. De foto’s stralen uit dat MKB Lease staat voor een beter advies, direct en persoonlijk contact. Leasen doen we samen!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website!
mkb-lease-fotografiestyle
mkb-lease-fotografie
mkb-lease-fotografie-uiting-497x248

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor