Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

B2B webshop

Gebruiksvriendelijke B2B webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Jouw doelgroep? Bedrijven en organisaties. Je wil dus een business to business website maken. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Bovendien wil jij het eenvoudig kunnen beheren. Daarom wil je een professionele B2B webshop laten maken. Bij WAUW ben je daarvoor aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies

we nemen binnen één werkdag contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

Zakelijke webshops

De uitstraling van B2B webshops is zakelijk. De functionaliteiten moeten vooral praktisch zijn. WAUW heeft daartoe beschikking over een breed scala aan webshop-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook aan onze custom made software Vleks. Wij maken jouw B2B webshop op zo’n manier dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van WAUW past goed bij de B2B branche.

Inhoud en gemak

E-commerce blijft groeien en daarmee het aantal concurrenten ook. Een zakelijke, inhoudelijk sterke webshop komt het best tot zijn recht met een gebruiksvriendelijke navigatie. Daarom is het van groot belang om op jouw B2B webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die WAUW inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke, zakelijke klantervaring op jouw webshop creëren voor elk device.

WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl