Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

WordPress website

WAUW is een vooruitstrevend communicatiebureau gespecialiseerd in o.a. WordPress Websites. Het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites in WordPress maar met een onderscheidende uitstraling. Dit resulteert voor u in een uniek design voor uw WordPress websites.

Vrijblijvend advies

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Waarom via WAUW?

We zullen voor uw WordPress website het design aan laten sluiten op de bestaande of nieuwe huisstijl en denken samen met de ontwikkelaar na over de call-2-actions widgets, andere buttons, indeling en andere belangrijke zaken omtrent een goed converterende website. Wij werken niet met gekochte Templates, maar maken designs 100% op maat zodat we alle wensen van de klant kunnen doorvoeren, uiteraard geheel voor Mobiel, Desktop en Tablet op maat.

WordPress websites laten maken

Met een gedreven team van ontwikkelaars en designers en marketingprofessionals combineren wij creativiteit, strategie, techniek en marketing. WAUW is inzetbaar voor elke vorm van online communicatie. Online kunnen wij bijvoorbeeld een scheiding maken tussen een informatieve website, een grote of kleine webshop of een complexe webapplicatie.

WAUW is erg gesteld op uw bedrijfsidentiteit. Wij bouwen dan ook graag met u samen aan online communicatie, in ons eigen CMS of WordPress, die aansluit op uw organisatie.

Bent u benieuwd wat WAUW voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons en zie wat wij voor u kunnen doen!

Lets's meet!