Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Webshop software vergelijken

Maatwerk, betaalbaar en gebruiksvriendelijk

Jouw webshop verdient een gedegen e-commerce-platform. Software die aansluit bij jouw wensen - en die van jouw klanten -, die gebruiksvriendelijk is én betaalbaar. Bij het vergelijken van diverse webshop software ben je op zoek naar de juiste combinatie van innovatie, kennis en ervaring. WAUW kan een beroep doen op verschillende softwarepakketten, zeker weten dat we ook jou verder kunnen helpen.

Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Vergelijk met Magento

Als je op zoek bent naar een alternatief voor het relatief dure en complexe e-commerce-platform Magento, is bijvoorbeeld Shopware aan te raden. Ook bij Shopware is maatwerk mogelijk. Er zijn volop functionaliteiten mogelijk en de integratie van externe systemen, zoals jouw ERP, PIM, CMS of een PWA, kan uiteraard ook. Het gebruik van Shopware is makkelijk en veel minder complex dan dat van Magento.

Maatwerk webshop

Wil je écht maatwerk? Dan past Vleks wellicht beter bij jouw wensen. Deze software is volledig custom made. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! Ben je juist meer gebaat bij ‘instap’-niveau software? Dan past de software van Woocommerce of Shopify wellicht beter. De experts van WAUW gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke webshop software het best bij jouw webshop past.