Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

vacature digital marketing consultant.

Momenteel geen positie beschikbaar, maar een open sollicitatie is altijd welkom!

Waarom jij er bent

Als Digital Marketing Consultant bij WAUW ben jij ons aanspreekpunt voor prospects, leads, klanten en collega’s als het gaat om commerciële vraagstukken. Je voelt je thuis in uiteenlopende marketinguitdagingen waarbij je vaak met de ondernemer zelf tot de beste online strategie gaat komen. Je voert salesgesprekken, ondersteunt collega’s bij commerciële activiteiten en helpt inhoudelijk mee aan werk voor klanten (strategie, SEO en SEA) om zo voldoende affiniteit met het werkveld te houden.

Een vereiste voor deze rol is proactiviteit. Dat betekent dat je zelf (commerciële) kansen creëert, zowel richting nieuwe en bestaande klanten als intern. Een dag van een Digital Marketing Consultant is nooit hetzelfde. Jij stelt dan ook continu prioriteiten om zo van maximale toegevoegde waarde te kunnen zijn voor WAUW. Met kennis op het gebied van alle facetten binnen online marketing, weet jij welke middelen nodig zijn om een probleemstelling om te zetten in een winstgevende strategie.

 • Je gaat op zoek naar kansen in de markt en maakt slim gebruik van de mogelijkheden die marketing automation te bieden heeft. Je volgt leads op die via de verschillende bronnen binnenkomen, creëert new business en verkent nieuwe markten. Afspraken met potentieel nieuwe klanten bereid je voor door data te analyseren en van hieruit te adviseren.
 • Je bent een sparringpartner voor collega’s bij het vinden van groeikansen bij bestaande klanten, met als doel de klant online nog verder te doen laten groeien. Dit doe je met behulp van analytische programma’s en resultaten uit het verleden.
 • Je ontwikkelt nieuwe business proposities doordat je weet wat er speelt in de markt. Klantbehoeften vertaal je naar kwaliteitseisen waarmee je het initiatief neemt voor de verbetering van tooling, presentatie, marketing en interne processen. 

Jouw positie in de organisatie

Je bent aanspreekpunt voor het management als het gaat om sales, voor de Digital Strategen en Digital Marketeers voor commerciële kansen bij bestaande klanten, en voor de Specialisten als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe business proposities. De Digital Marketing Consultant werkt in het Digital Sales team. We vinden een goede samenwerking belangrijk dus hebben wij iedere dag een stand-up waar wij elkaar bijpraten over lopende trajecten. Wij zijn een niet-hiërarchische club, open, transparant en positief kritisch.

Wat jij meebrengt

Jij bent onze nieuwe aanwinst als Digital Marketing Consultant en kent dus alle ins & outs op het gebied van Online Marketing zoals SEO, SEA, CRO, Social en e-mailmarketing. Met een volle gereedschapskist aan kennis gecombineerd met een zelfverzekerde houding werk je samen met ondernemers aan de digitale marketing strategie en voorzie je hen van professioneel advies. De Digital Marketing Consultant is van nature commercieel gedreven en ziet dus altijd kansen voor zowel Wauw als de ondernemers. Verder ben jij een Digital Marketing Consultant die:

 • Minimaal een afgerond hbo-diploma in een relevante richting heeft;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring heeft opgedaan, bij voorkeur bij een full service Digital Agency;
 • Een uitstekend analytisch denkvermogen heeft en de inzichten automatisch vertaalt naar commerciële kansen;
 • Een echte doener is die naast strategie ook graag in het werkveld staat;
 • Makkelijk en snel schakelt en anderen hierin mee weet te krijgen;
 • Professioneel, zelfstandig en doelgericht kan werken;
 • Goed kan samenwerken in een team van professionals, helder communiceert en zich aan afspraken houdt;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft.

Wat wij jou bieden

Werken bij WAUW geeft jou de vrijheid om je visie op digitalisering te vertalen naar tevreden klanten waarbij kwaliteit, aangestuurd vanuit data, altijd voorop staat. Werken bij WAUW betekent ook dat je de vrijheid hebt om je werk naar eigen inzicht in te delen vanuit één van onze HUBS: ‘California’, een bruisend bedrijfsverzamelgebouw in Harderwijk, en in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. 

Je wordt verder beloond met: 

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • 4 uur per week vrij te besteden aan kennis of persoonlijke ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Lekkere koffie, een gezonde lunch, eigen laptop en gezellige bedrijfsuitjes 


wauw-digital-marketeer

Herken jij je in de vacature voor Digital Marketing Consultant?

Dan horen we graag van je!

Ook als je niet 100% aan onze wensenlijst voldoet. We geloven er bij WAUW in dat bijna alles te leren is en iedereen zich kan ontwikkelen, met de juiste mind-set. We kijken ernaar uit daarover met je in gesprek te gaan. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, bel gerust naar 033 203 5151. Of trek je stoute schoenen aan en kom langs in één van onze hubs in Amersfoort of Harderwijk.

Solliciteer direct