Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

vacature content marketeer.

32 - 40 uur / Amersfoort & Harderwijk

Waarom jij er bent

Als Content Marketeer bepaal je -samen met collega’s- wat er op het gebied van content nodig is om klantdoelen te realiseren. Je vertaalt dit vervolgens naar een content marketingplan en voert dit, voor een groot gedeelte, ook zelf uit. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, en zijn termen als SEO, SEA en CRO jou niet vreemd. Kortom; ben jij een content marketeer met grote affiniteit voor allround marketeer? Lees dan verder.  

Wij zijn op zoek naar een creatieveling die in staat is wervende teksten te schrijven voor o.a. externe publicaties, blogs, nieuwsbrieven en social posts. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en tools om resultaten en dienstverlening verder te verbeteren. Je investeert tijd in het door ontwikkelen van expertise op het gebied van Content Marketing en volgt de belangrijkste markt- en productontwikkelingen op de voet. 

Jouw positie in de organisatie

Als ervaren Content Marketeer werk je in een team van professionals: Digital Marketeers, Digital Marketing Strategen en Digital Marketing Consultants. Wij zijn een niet-hiërarchische club van aardige mensen en open en transparant naar elkaar. We houden van het delen van kennis, intern en extern, met wekelijkse borrels, trainingen en kennissessies. Een goede samenwerking is belangrijk, dus hebben wij iedere dag een stand-up waar we elkaar bijpraten over lopende trajecten en met positieve kritiek elkaar nog beter maken. Jouw directe sparringpartner? De Head of Digital Marketing.

Wat jij meebrengt

Als Content Marketeer heb je ervaring met het schrijven en redigeren van content. Dat is een must. Jij bent het type dat direct ideeën krijgt en bruist van creativiteit. Daarnaast beschik je over design skills die je inzet om (advertentie) banners te maken. Je hebt kennis van of affiniteit met Google Analytics, SEO, E-mailmarketing, Social Media, Conversie optimalisatie, en bij voorkeur ervaring met SEA en Facebook/ LinkedIn advertising. Als je deze ervaring hebt opgedaan aan bureauzijde is dat mooi meegenomen. Verder maak je ons team compleet als je:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding hebt in een relevante richting;
 • Passie hebt voor online marketing en een leergierig karakter, het meeste is te leren;
 • De gewoonte hebt om conceptueel creatief bezig te zijn, tekstueel en grafisch;
 • Ruime aandacht hebt voor details en tegelijk ook het grotere geheel kunt overzien;
 • Graag samenwerkt in een team van professionals;
 • Helder communiceert en houdt van ‘afspraak is afspraak’;
 • De drive hebt om jezelf en het team verder te ontwikkelen door kennis en inzichten te delen. 

Wat wij jou bieden

WAUW geeft jou de vrijheid om met jouw content klanten succesvol te laten groeien. Werken bij WAUW betekent ook dat je de vrijheid hebt om je werk naar eigen inzicht in te delen vanuit één van onze HUBS: ‘California’, een bruisend bedrijfsverzamelgebouw in Harderwijk, en in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. 

Je wordt verder beloond met: 

 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • 4 uur per week vrij te besteden aan kennis of persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel werken, waar en wanneer bepaal jezelf;
 • Lekkere koffie, een gezonde lunch, eigen laptop en gezellige bedrijfsuitjes.


wauw-digital-marketeer

Herken jij je in de vacature voor Content Marketeer?

Dan horen we graag van je!

Ook als je niet 100% aan onze wensenlijst voldoet. We geloven er bij WAUW in dat bijna alles te leren is en iedereen zich kan ontwikkelen, met de juiste mind-set. We kijken ernaar uit daarover met je in gesprek te gaan. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, bel gerust naar 033 203 5151. Of trek je stoute schoenen aan en kom langs in één van onze hubs in Amersfoort of Harderwijk.

Solliciteer direct