Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Shopware webshop

Unieke klantervaringen

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Shopware is het aangewezen e-commerce platform voor jouw webshop.

Lees meer
Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Shopware voor elke webshop

In een wereld die steeds verandert – zoals het geval is in e-commerce – is het van belang up-to-date te blijven. Shopware 6 biedt elke webshop de mogelijkheid om snel aan te kunnen passen aan nieuwe wensen en eisen. Ongeacht of je net start met jouw webshop, of al een gevestigde webshop hebt waarmee je tegen complexe processen aanloopt. Een Shopware webshop past iedere e-commerce ondernemer.

Commerce én content

E-commerce blijft groeien en daarmee het aantal concurrenten ook. Daarom is het van groot belang om op jouw website commerce en content elkaar te laten versterken. Shopware heeft daarom een duidelijke keuze gemaakt in zijn software voor het versmelten van content en commerce. Met Shopware kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke klantervaring op jouw webshop creëren voor elk device.