Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Shopware 6 versus Shopware 5

Gebruiksvriendelijker en flexibeler

In juli 2019 bracht Shopware versie 6 op de markt. Een flexibeler en minder complexe versie van de opensource-oplossing dan versie 5. Dat neemt niet weg dat Shopware 5 nog steeds gebruikt wordt en daar waar nodig geüpgraded kan worden. Shopware ondersteunt deze versie nog voor 5 jaar. Gaat je webshop vanaf nu op Shopware draaien, dan is Shopware 6 zeker aan te raden!

Lees meer
Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Internationale, inspirerende webshops

Shopware staat al langer bekend om de tools waarmee ondernemers inspirerende webshops kunnen maken. Met Shopware 6 worden commercie, content en design naar een volgend level gebracht. Je kunt met Shopware 6 dus maximaal marketing resultaat behalen. En niet alleen binnen de landsgrenzen. Er zijn volop internationale mogelijkheden! Shopware 6 is voorbereid op juridische situaties in verschillende landen, het ondersteunt landspecifieke verkoopkanalen en heeft functionaliteiten die andere valuta, aangepaste btw prijzen en prijs configuratie ondersteunen.

Flexibele techniek van Shopware 6

Om te beginnen is de techniek van Shopware 6 bewonderenswaardig. Alles draait om meer flexibiliteit en minder complexiteit. De technische structuur van het systeem is opnieuw opgebouwd en externe systemen zijn op eenvoudige wijze aan te sluiten. Dit betekent dat elke Shopware 6 webshop te koppelen is met mobiele apps, social shopping platformen, lokale POS-systemen, maar ook met nieuwe verkoopkanalen. 

Neem contact op