remarketing-google floating-mockup

Remarketing

Bereik gericht geïnteresseerde personen op het juiste moment

Uit onderzoek blijkt dat de inzet van behaviorally targeted ads 200% meer opbrengsten opleveren dan niet gerichte-advertenties. Oftewel het adverteren via advertenties die gericht zijn op een bepaald gedrag is zeer effectief. Remarketing is de oplossing voor uw website of webshop om eerdere bezoekers van uw website of webshop opnieuw te benaderen met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Bezoekers die in eerste instantie zijn afgehaakt om wat voor reden dan ook, worden op deze manier weer herinnerd aan uw bedrijf. Toch die ene schoenen kopen dan maar?

Laat mijn bezoekers terugkeren!

Ook al trekt uw website op dit moment veel bezoekers, de kans is groot dat veel bezoekers maar één keer uw website bezoeken en daarna nooit meer terugkeren. Met remarketing slaat u als het ware de bezoekers op en benadert hen opnieuw met opvallende grafische banners.

Bezoekers die in aanmerking komen, verzamelen wij en op basis van deze lijst zetten wij een zeer gerichte en specifieke remarketingcampagne op via Google AdWords. Op deze manier benaderen we bezoekers die uw website al eens eerder bezocht hebben.

De voordelen van remarketing bij WAUW:

  • De kosten per klik zijn relatief laag
  • Bereik alleen potentiële bezoekers
  • Meer (herhaal)aankopen
  • Vergroot je naamsbekendheid op het internet
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties