Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

remarketing

Uit onderzoek blijkt dat de inzet van behaviorally targeted ads 200% meer opbrengsten opleveren dan niet gerichte-advertenties. Oftewel het adverteren via advertenties die gericht zijn op een bepaald gedrag is zeer effectief. Remarketing is de oplossing voor jouw website of webshop om eerdere bezoekers van jouw website of webshop opnieuw te benaderen met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties. Bezoekers die in eerste instantie zijn afgehaakt om wat voor reden dan ook, worden op deze manier weer herinnerd aan jouw bedrijf. Toch die ene schoenen kopen dan maar?

Hoe werkt remarketing?

Ook al trekt jouw website op dit moment veel bezoekers, de kans is groot dat veel bezoekers maar één keer jouw website bezoeken en daarna nooit meer terugkeren. Met remarketing sla je als het ware de bezoekers op en benadert hen opnieuw met opvallende grafische banners.

Bezoekers die in aanmerking komen, verzamelen wij en op basis van deze lijst zetten wij een zeer gerichte en specifieke remarketingcampagne op via Google AdWords. Op deze manier benaderen we bezoekers die jouw website al eens eerder bezocht hebben.

Voordelen van remarketing

De voordelen van remarketing bij WAUW:

  • De kosten per klik zijn relatief laag
  • Bereik alleen potentiële bezoekers
  • Meer (herhaal)aankopen
  • Vergroot je naamsbekendheid op het internet