Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

recruitment marketing.

Hoe bereik je de perfecte werknemer voor die openstaande vacature? En al helemaal: hoe doe je dit zo snel mogelijk? Het lijkt tegenwoordig namelijk alsof dit onmogelijk is. Maar niets is minder waar. Recruitment marketing kan hier namelijk de uitkomst voor bieden!

Met de juiste manier van jobmarketing komt een vacature onder de aandacht bij mensen die passen binnen het functieprofiel én op zoek zijn naar een nieuwe job. Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste content en mix van marketingkanalen voor jouw vacatures. 

  • Op korte termijn meer sollicitanten
  • Snellere invulling van je vacatures
  • Gedetailleerde targeting van jouw doelgroep
Lees meer over recruitment marketing
Daag ons uit!

Heb jij een vraagstuk liggen rondom recruitment marketing? Vul het formulier in en we helpen je graag!

De voordelen van recruitment marketing

Aan de slag met recruitment markerting! De juiste inzet hiervan geeft een aantal belangrijke voordelen. We sommen ze voor je op: 

  • Betere respons op jouw vacature(s)
  • Goede zichtbaarheid bij potentiële medewerkers in de regio
  • Snellere invulling van je vacatures
  • Gedetailleerde targeting van jouw doelgroep
  • De juiste uitstraling van je bedrijf

Aan de slag met recruitment marketing!

zo gaan wij te werk

Stap 1️⃣ - Profiel samenstellen

De belangrijkste vraag om mee te beginnen: wie is jouw ideale sollicitant? Het is van belang om in kaart te brengen waar een sollicitant aan moet voldoen om deze zo goed mogelijk te bereiken met de campagnes.

Stap 2️⃣ - Strategie bepalen

Nu je weet wie je ideale sollicitant is, is het de vraag: hoe gaan we deze bereiken? Samen stellen we een strategie op via welke kanalen de sollicitant wordt bereikt. Ook worden doelen opgesteld zoals hoeveel je maximaal kwijt wil zijn per sollicitant en hoeveel sollicitanten er nodig zijn om die ideale werknemer aan te nemen.

Stap 3️⃣ - Campagnes draaien

En dan nu het echte werk: sollicitanten aantrekken! Door de scherpe strategie met de juiste targets gaan we voor het gezamelijke doen, namelijk de vacature(s) vullen met de juiste persoon. 

WAUW helpt je op alle vlakken

Van A tot Z: alle expertises in huis

Binnen online marketing zijn er verschillende diensten die goed aansluiten op recruitment marketing. De specialisten van WAUW hebben de kennis en ervaring om jou te ondersteunen en te adviseren in de juiste recruitment strategie. Het doel is om de relevante doelgroep te bereiken die aansluit op jouw wensen.

Strategen, designers, marketeers, copywriters. Allemaal staan ze klaar om het beste te halen uit jouw campagne.

bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier

partners & certificeringen.

Wij werken samen met de beste online platforms en partners. Daarnaast beschikken onze specialisten over up-to-date certificeringen. Zo houden we de kwaliteit hoog en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.