Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

LinkedIn adverteren.

Met meer dan 700 miljoen actieve gebruikers, is LinkedIn het grootste -zakelijke- social media platform ter wereld. Professionals onderhouden hier hun netwerk, reageren op bijdragen en zoeken hier naar een nieuwe baan. LinkedIn is dan ook hét platform om een B2B-doelgroep te bereiken. Ben jij actief in de zakelijke markt? Wil jij een boodschap overbrengen en zeker weten dat deze jouw doelgroep bereikt? Kies voor adverteren via LinkedIn. Door onze jarenlange ervaring helpen wij jou het maximale uit het platform te halen.

Lees meer over adverteren op LinkedIn
Vrijblijvend advies

Benieuwd wat adverteren op LinkedIn voor jouw bedrijf kan opleveren? We bespreken graag de mogelijkheden.

De voordelen van LinkedIn adverteren

LinkedIn gebruikers willen zich zakelijk ontwikkelen en zijn op zoek naar de juiste content. Dit biedt veel kansen om je organisatie in de schijnwerpers te zetten en gevonden te worden door potentiële klanten. Hieronder de voordelen van LinkedIn op een rij.

  • Maak gebruik van specifieke targeting en bereik doelgericht je publiek
  • Zet LinkedIn in voor meerdere campagne doelstellingen
  • Stuur je campagnes op basis van gewenst resultaat
  •  Promoot een evenement, product, vacature of trek leads aan
  • Het grootste professionele netwerk, ter wereld

Een succesvolle LinkedIn strategie

De mogelijkheden van LinkedIn zijn eindeloos. Op basis van jouw advertentiedoelen, zetten wij een ijzersterke LinkedIn strategie neer. Zo is LinkedIn adverteren o.a in te zetten voor meer websitebezoek, conversies en leads. Daarnaast is het platform zeer geschikt voor het invullen van vacatures. De respons op vacatures is vele malen hoger én kwalitatiever dan op andere platformen. Leunend op onze expertise -en door gebruik te maken van de specifieke targeting mogelijkheden- weten wij jouw doelgroep te bereiken en aan te spreken.

Meetbaar resultaat, maximaal rendement

Wij vertalen jouw marketinguitdaging graag naar een doelgerichte en meetbare campagne. LinkedIn biedt veel functionaliteiten die ons daarbij helpen. Zo is het via de LinkedIn Insight Tag mogelijk om conversies bij te houden en websitebezoekers opnieuw te bereiken. Ook kun je veel waardevolle informatie over de doelgroep achterhalen en vergelijken. Denk aan demografische gegevens van je websitebezoekers, zoals functietitel, bedrijfstak, bedrijfsnaam, bedrijfsgrootte, senioriteit en locatie.

Met alle insights kunnen wij campagnes nog optimaler inzetten en nog beter afstemmen op jouw doelgroep. Deze informatie is niet alleen voor ons relevant, maar zeker ook voor jou als klant. Alle verzamelde doelgroepinformatie kan ook dienen als goede input voor het salesteam. Wij geloven namelijk sterk in de samenwerking tussen interne teams en agencies.

Vragen over LinkedIn adverteren?

Neem nu contact op met onze specialisten voor passend advies over het effectief inzetten van LinkedIn. Wij hebben de kennis in huis om via een sterke strategie het maximale uit je marktingeuro te halen.

Neem contact op
bellen is nog steeds sneller.
033 203 5151

Maar mailen mag ook: [email protected] of via bovenstaand formulier