Wij zoeken jou! Bekijk onze 8 vacatures
Great place to work

Wij zijn WAUW.

en wij zorgen dat Nederland volledig oranje kleurt...

PS: Deze animatie is speciaal voor jullie gemaakt, dus vergeet het geluid niet aan te zetten.

Partner for Life

Net als binnen de consumentenelektronica, gaan de ontwikkelingen op het gebied design, development en online marketing, razendsnel. Wij helpen onze klanten elke dag weer met het maken van de juiste keuze. Keuzes die impact maken en dromen en doelstellingen realiseren. Wij zijn niet van de kortstondige relaties. Wij gaan voor een langdurige relatie, en kiezen -waar mogelijk- voor duurzame oplossingen. Door de handen ineen te slaan tussen drie afdelingen (online marketing, design en techniek) kunnen we Expert op alle fronten optimaal bedienen en een totaalpakket bieden. Zo ontstaat een duurzame relatie die is opgebouwd uit korte termijn successen en lange termijn rendementen. Zowel nu, als in de toekomst. 

Alle expertises onder één dak

Ja, dat lees je goed. Van strateeg tot designer en van marketeer tot developer. Bij ons vind je het allemaal onder één dak. Wij verbinden strategie, online marketing, creatie en development om altijd het maximale resultaat te halen en écht impact te maken. Door onze diverse expertises hebben onze klanten altijd de vrijheid om te gaan voor de best passende oplossing. Zowel nu, als in de toekomst. 

Doelstellingen

Wij zijn meesters in het bedenken van creatieve campagnes en gave concepten. Expert heeft als doelstelling om heel Nederland oranje te kleuren. Wij zorgen dat dat gebeurt. Middels een goede en treffende company story. Via de juiste middelen en kanalen, met de juiste tone-of-voice, én op het juiste moment.

Onze aanpak

Stap 1
Wie is Expert?

Dit is de eerste stap naar succes!

Om hier achter te komen organiseren we samen met jullie een inspirerende brand-sessie. Tijdens deze sessie komen we, door middel van het plakken van post-its, uit op jullie sterke kanten, de bedreigingen, kansen en gevaren. We ontdekken samen wat Expert uniek maakt. Dit vorm het hart van van jouw company story. 

Stap 2
Waar staat Expert?

De wereld verandert snel, en als bedrijf is het de kunst hier continu in mee te bewegen. Het is dus belangrijk om antwoord te kunnen geven op de vragen: wie is de klant, wat vindt hij leuk, wat beweegt hem, hoe ziet zijn dagelijks leven eruit en welke middelen gebruikt hij om aan informatie te komen? Maar we kijken natuurlijk ook naar de (online) concurrentie. Deze informatie vormt de basis voor de doelgerichte communicatiestrategie. 

Stap 3
Strategie

We weten nu wat jullie willen vertellen én wat de doelgroep wil horen. Tijd om deze twee te verbinden in de juiste marketing strategie met een onderscheidend concept. We nemen je mee in het campagne verhaal. Hoe zien we het totaalplaatje voor ons? Sluit ons plan aan bij jullie wens? Dan gaan we aan de slag met de uitwerking van de campagne. Welke media middelen zijn nodig? Denk aan website, social media uitingen, magazines, advertenties en (veel) meer.

Stap 4
Aan de slag!

Klaar voor de start.. af! Of nou ja, bijna dan. We weten nu welke paden we gaan bewandelen. Tijd om gericht aan de slag te gaan. We creëren content, implementeren de juiste tooling en zetten de campagnes op. Tijd om te vlammen!

Stap 5
Bijsturen

Wanneer wij spreken van een succes? Als alles klopt. En dat begint bij het einde: de effectiviteit. Tijdens de looptijd blijven we continu monitoren en optimaliseren. Op basis van behaalde resultaten kunnen KPI’s en doelstellingen worden aangescherpt. Zo kleurt heel Nederland oranje!

De diensten die bijdragen aan het succes

Content marketing

Content = King. Zonder aantrekkelijke content zul je nooit opvallen. Onze content marketeers, art directors en designers weten jouw verhaal prikkelend te verpakken. Wij creëren content die volledig aansluit bij de behoeften van jullie doelgroep. We maken ijzersterke content die écht impact maakt en waarde toevoegt. Want goed ontwerp raakt. Van klein tot groot, en van eenvoudig tot complex. Alles is mogelijk. 

SEO

Hoe komt - en blijft - Expert in de top van de zoekresultaten in Google? Expert.nl moet een genot zijn om te gebruiken. Teksten moeten relevant en waardevol zijn voor de bezoekers. En je moet kwalitatieve links verdienen van andere websites. Met de juiste SEO-aanpak zorgen wij ervoor dat Expert online gevonden wordt.

SEA

Zoekmachine adverteren heeft veel voordelen. Je kunt heel gericht jouw doelgroep bereiken en je bereikt er snel resultaten mee. En – niet onbelangrijk – je hebt grip op de kosten die erbij komen kijken. Bij de juiste inzet van jouw budget zorgt SEA voor een groeiende naamsbekendheid, gerichte leads en stijging van de verkopen. 

Development

Met slimme technologische oplossingen en in eigen huis ontwikkelde online applicaties, zorgen wij voor de best mogelijke digitale connectie met jouw publiek. Samen gaan we op zoek naar nieuwe kansen om nóg meer uit je digitale strategie te halen. Wij helpen door met software jullie producten beter te positioneren en bedrijfsprocessen te automatiseren. 

Design

Wij ontwikkelen en produceren volop (promotie) middelen zoals magazines, brochures en flyers. Maar ook creatieve mailings of landelijke advertentiecampagnes zijn geen probleem. Uiteraard altijd helemaal afgestemd op de doelgroep en met een creatieve vormgeving. Door onze data driven persona's weten (en meten) we wat de Expert-klant wil en zoekt. 

En nog veel meer..

Naast deze diensten bieden wij nog veel meer. Een echte one-stop-shop dus! 

 • Dit kan jullie team worden...

  ...ze staan te popelen om aan de slag te gaan!

 • tom-online-marketeer-portrait1602254791-532x532
  Tom
  SEO Specialist
 • aislinn1629452974
  Aislinn
  Projectmanager
 • patrick
  Patrick
  Digital Sales Manager
 • michelle-vierkant
  Michelle
  Designer
 • ernst1629452974
  Ernst
  Managing Director
 • kimvierkant
  Kim
  Customer Succes Manager
 • christiaanspelminkdsc_5670-2
  Christiaan
  Front-end Developer
 • ronald vierkant 2
  Ronald
  Creative Director
 • kelsey1629452974
  Kelsey
  Office Manager
 • dannylemairedsc_5567-2
  Danny
  Head of Development
 • jordy1629452974
  Jordy
  Social Media Specialist
 • Saskia-vierkant
  Saskia
  Digital Marketeer
 • Lars-vierkant
  Lars
  Back-end developer
 • demi-vierkant
  Demi
  Commercieel Administratief Medewerker
Een greep uit onze
Partners for Life

Worden Expert en WAUW Partners in Crime?

Wij denken van wel en komen daarom graag langs voor de pitch!

Vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met jullie mee!

[email protected]   •   033 203 5151

naar boven