Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Doelgroeptargeting voor Veluwsekoffie.nl

100% gerichte targeting

Social adverteren
SOCIAL
Digital strategie
STRATEGIE
Online traffic
TRAFFIC

resultaten.

Maandelijks worden advertenties getoond aan specifieke doelgroepen en regio's. De vertegenwoordiger van Veluwse Koffie heeft zo elke maand de juiste hoeveelheid leads om te benaderen om de heerlijke Veluwse Koffie onder de aandacht te brengen. 

Dit wil ik ook
website-veluwse-koffie

lokale koffie met een Veluws karakter.

Koffie van de Veluwe? Kan dat? Absoluut! De bonen die worden gebruikt komen van origine uit Colombia. Wanneer de bonen naar Nederland zijn verscheept, worden deze gebrand in de koffiebranderij in Harderwijk. Dit zorgt voor een ultieme smaakbeleving met een Veluws karakter. Begin 2019 kwam Veluwse Koffie bij WAUW met de vraag om het nieuwe product 'Veluwse Koffie' in de B2B markt onder de aandacht te brengen. Aan ons de taak het product voornamelijk bekend te krijgen bij restauranteigenaren en kantoorbedrijven, met de inzet van online marketing kanalen. Naast het inzetten van de online marketing kanalen is er ook een nieuwe branding gerealiseerd.

doelgroeptargetting.

gericht adverteren bij de juiste doelgroep

De uitdaging was een nieuw soort koffie onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Een pakkende advertentie werd opgemaakt voor verspreiding middels het adverteren op kanalen als Facebook en Instagram. Door gerichte doelgroeptargeting konden we de advertenties uitsluitend weergeven bij de juiste doelgroep in een specifieke regio. Door vervolgens mensen te triggeren om naar de website www.veluwsekoffie.nl te klikken, konden we met leadsoftware zien welke bedrijven de advertentie en website hadden bekeken. De vertegenwoordiger van Veluwse Koffie wist inmiddels goed met de software om te gaan door een training en kon zo de potentiele afnemers gericht benaderen.

veluwse-koffie-case-wauw

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor