Contact

Doelgroeptargeting voor Veluwsekoffie.nl

100% gerichte targeting

Online traffic
TRAFFIC
Social adverteren
SOCIAL
Digital strategie
STRATEGIE

Lokale koffie met een Veluws karakter

Koffie van de Veluwe?  Kan dat wel? De bonen die worden gebruikt komen van origine uit Colombia. Wanneer de bonen naar Nederland zijn verscheept, worden deze gebrand in de koffiebranderij in Harderwijk. Dit zorgt voor een ultieme smaakbeleving met een Veluws karakter. Begin 2019 kwam Veluwse Koffie bij WAUW met de vraag om het nieuwe product 'Veluwse Koffie' in de B2B markt onder de aandacht te brengen. Aan ons de taak het product voornamelijk bekend te krijgen bij restauranteigenaren en kantoorbedrijven, met de inzet van online marketing kanalen.

Gericht adverteren bij de juiste doelgroep

De uitdaging was een nieuw soort koffie onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Een pakkende advertentie werd opgemaakt voor verspreiding middels het adverteren op kanalen als Facebook en Instagram. Door gerichte doelgroeptargeting konden we de adverternties uitsluitend weergeven bij de juiste doelgroep in een specifieke regio. Door vervolgens mensen te triggeren om naar de website www.veluwsekoffie.nl te klikken, konden we met leadsoftware zien welke bedrijven de advertentie en website hadden bekeken. De vertegenwoordiger van Veluwse Koffie wist inmiddels goed met de software om te gaan door een training en kon zo de potentiele afnemers gericht benaderen.

Resultaten

Maandelijks worden advertenties getoond aan specifieke doelgroepen en regio's. De vertegenwoordiger van Veluwse Koffie heeft zo elke maand de juiste hoeveelheid leads om te benaderen om de heerlijke Veluwse Koffie onder de aandacht te brengen. 

Dit wil ik ook