Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Stad in Bedrijf

Een nieuwe branding en offline marketing

Branding
BRAND
EMAIL

Stad in Bedrijf is een business platform voor ondernemers. Dit bedrijfsmagazine volgt de actuele ontwikkelingen van het bedrijfsleven op en rond de Noordwest Veluwe op de voet en brengt deze scherpzinnig in kaart. Naast actuele bedrijfsinformatie is er ook ruimte voor advertenties, columns en informatie die belangrijk is voor ondernemers in de regio.

fris en eigentijds.

Het logo van Stad in Bedrijf was al een bestaand logo, maar was toe aan een verfrissing, oftewel een restyling. Het is een krachtig en helder logo. Het woordje ‘in” staat letterlijk in het logo met daarachter een lijn die uitkomt op een lijnenspel in de vorm van een skyline (Stad). De lijn die naar de skyline loopt, zorgt voor verbinding, het netwerken. Ten opzichte van het vorige logo is voor een frissere kleurstelling gekozen met als extra steunkleur blauw.

clean en to the point.

Dit netwerkplatform bestaat al 18 jaar en was nodig toe aan een opfrissing van hun imago. De herkenbare kleur groen hebben we niet overboord gegooid, maar iets opgefrist. Stad in Bedrijf staat altijd bekend om het magazine, maar anno 2020 is een goede website onmisbaar. De insteek is meer crossmediaal. Vandaar dat de stijl van zowel het magazine als website naadloos op elkaar aansluiten. Een clean geheel met een frisse uitstraling is het resultaat. Hiermee kunnen ze zeker weer even vooruit!

stad-in-bedrijf-vernieuwde-website

missie/doel.

Het werven van meer leden en daarmee het vergroten van het netwerk. Een platform creëren waar je als regionale ondernemer deelgenoot van wil en moet worden!

“netwerken en kennisdelen voor regionale bedrijven”

kernwaarden Stad In Bedrijf.

zakelijk, fris, modern, online & offline

fotografie.

In de fotografie wordt de echte ondernemer geportretteerd. Je ziet ze in hun eigen zakelijke omgeving, waardoor de mens in en achter de onderneming naar voren komt. Veel foto’s laten ook een impressie zien hoe de netwerkbijeenkomsten er dan uit zien en hoe deze events de ondernemers kunnen samenbrengen.

stad-in-bedrijf-zakelijke-omgeving
stad-in-bedrijf-businessplatforms

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor