Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Scheiden zonder zorgen

De realisatie van een nieuwe huisstijl en website

Branding
BRAND
Website
WEBSITE

Scheiden Zonder Zorgen helpt om goed uit elkaar te gaan en om tot goede afspraken te komen! Uit elkaar gaan is moeilijk en dat beseffen ze bij Scheiden zonder Zorgen maar al te goed! De echtscheidingsmediators van Scheiden Zonder Zorgen helpen hun klanten van A to Z. Van open, constructief communiceren tot het maken van toekomstbestendige afspraken en de volledige juridische afwikkeling.

zorgeloos & optimisme.

Er is gekozen voor een typografisch logo. What you ‘read’ is what you get! De onderbreking van de letter O staat symbool voor de scheiding. De letter O staat tevens voor Optimisme. Ook is het een smile die eerst verdrietig is en uiteindelijk vrolijk.

samen erin en samen eruit.

Een goed ontwerp bevat de perfecte mix van vormen, kleuren, effecten en verlopen. Om de boodschap direct helder te krijgen is daarin de belangrijkste functie. Met een smile naar binnen die eerst verdrietig is en uiteindelijk met een lach naar buiten… dat is het doel! Wij verzorgden een compleet vernieuwde website in combinatie met fotografie.

scheiden-zonder-zorgen-huisstijl-1388x922

missie/doel.

De naam zegt het al… Scheiden Zonder Zorgen. Voor hen was het belangrijkste dat deze boodschap duidelijk in zowel huisstijl en website als kernboodschap naar voren kwam. Heldere afspraken, een goed gevoel met als doel samen erin, samen eruit!

scheiden zonder zorgen. het kan. echt.

kernwaarden Scheiden Zonder Zorgen.

betrokken, scheiden, begeleiden, online & deskundig

fotografie.

Voor de foto’s op de website hebben we bewust gekozen voor ‘real life’ foto’s. De foto’s zijn van de scheidingsbemiddelaars en de praktijk zelf. De praktijk met huiselijke sfeer spreekt aan voor de bezoeker om in een prettige omgeving, op een zo harmonieus mogelijke manier, moeilijke beslissingen te kunnen nemen.
 
 
 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website hier!

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor