Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

scheer & foppen

Een nieuwe huisstijl en website

Branding
BRAND
Website
WEBSITE

Scheer & Foppen Installatietechniek is een toonaangevend, allround dienstverlener op het gebied van werktuigkunde en elektrotechniek. Met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit zijn het echte installatiespecialisten. Het uitgangspunt van Scheer en Foppen Installatietechniek is het volledig ontzorgen van hun klanten. Ze bieden een uitstekende service aan en realiseren efficiënte, duurzame en comfortabele oplossingen. Een ongekende passie voor het vak! 

verbinding & innovatie.

Voor het bestaande logo werd gekozen voor een rebranding. De totstandkoming van het beeldmerk is gebaseerd op de letters S, F en het & teken. De letters staan voor Scheer en Foppen en het & teken geeft de verbinding weer tussen mens en techniek. Het oude beeldmerk was rood. De fysieke winkels zijn opgeheven, maar het installatiebedrijf ging verder. Om een frisse start te kunnen maken, werd er gekozen voor een nieuwe kleur en uitstraling van het beeldmerk.

nieuw imago.

Samen, het belangrijkste uitgangspunt van Scheer & Foppen. WAUW creëerde een compleet vernieuwde branding wat klant en personeel dichter bij elkaar bracht. We verzorgden de fotografie, pandbelettering, nieuwe website en een personeelsblad.

scheerfoppen-website-wauw-1681x1090

missie en doel.

De belangrijkste kernwaarden voor de vernieuwing van de huisstijl en website van SFI waren om het ‘samen’ gevoel te benadrukken: Samen bouwen we aan morgen. Het oude S&F beeldmerk transformeren naar SFI en een duidelijke tweedeling tussen de werknemer en de eindgebruiker (klant) tot zijn recht te laten komen.

“uw techniek in goede handen”

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website!
Scheer-en-foppen-uitingen

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor