Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Ixorg

De juiste uitstraling creëren voor de zorgbranche

Branding

ixorg.

Ixorg is een alternatief voor de aanvullende verzekering. Ze bieden unieke ongevallenverzekeringen aan voor tandarts en fysio. Aanvullende verzekeringen zijn iets wat veel Nederlanders hebben, maar als je een gezond mens met een gezond gebit bent, maak je weinig kosten voor fysio en tandarts. Om geld te besparen biedt Ixorg een ongevallenverzekering van €3,95 per maand aan, waarmee je alleen de échte risico’s voor tandarts en fysio afdekt. 


resultaat.

begrip & regio.

Het logo van Ixorg is een kleurrijk logo, waarbij de kleuren synoniem staan voor de verschillende klanten. Om het wat persoonlijker te maken is er een lijnenspel gecreëerd, dit spreekt mensen aan en op die manier wordt het aanmelden als klant laagdrempeliger. De slogan die onder het logo staat: ‘zorg voor jezelf’, is 2 ledig; doelend op de dienstverlening van Ixorg en het welzijn van de mens.

Missie/doel

Het verdubbelen van het aantal leden door middel van een duidelijke combinatie op online gebied om het product zo goed mogelijk uit te lichten, waardoor ook mond op mond reclame zal ontstaan.

“verzeker je alleen voor échte risico’s!”

Kernwaarden Ixorg.

verzekerd, risico's, betrouwbaar, sparen & gemak

uitstraling-ixorg-1416x940
website-ixorg-1486x894

mooie uitdaging.

We houden van keuze, maar niet van kiezen. We willen zelf bepalen hoe we ons geld uitgeven. Een unieke ongevallenverzekering buiten de basisverzekering om bekend maken bij het gros van Nederland was een mooie uitdaging voor ons strategische team. Wij ontwikkelden doordacht de complete branding, positionering in de markt, website en on- en offline campagnes.

fotografie.

De foto’s die worden gebruikt op de website en in de huisstijlitems zijn in opdracht van Ixorg gefotografeerd. Kenmerkend van de foto’s zijn de actieve personen en mensen met een mooi gebit. Verder wordt er veel in het reclamemateriaal gebruik gemaakt van illustraties. Deze illustraties schetsen situaties, waarna mensen een beroep kunnen doen op de zorg van Ixorg.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op
ixorg-fotografie-wandelen-hond2x11650966828
ixorg-fotografie-large2x
ixorg-fotografie-boodschappen2x1650966805