Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Index software

Een nieuwe huisstijl, nieuw logo en nieuwe website

Branding
BRAND
Website
WEBSITE

nieuwe branding.

Bij een verandering van positionering in de markt lanceerde Index haar nieuwe hybride software model in combinatie met haar compleet vernieuwde branding. Wij creëerden het nieuwe logo, huisstijl en een nieuwe website die crossmediaal ingezet word.

professioneel & tijdloos.

Het logo is grotendeels minimalistisch en typografisch opgezet. Een leuk detail: de letters IN verwijderen aan de onderzijde in het liggende streepje. Dit geeft het woord een extra lading. Resultaat: een tijdloos en professioneel logo, die makkelijk te combineren is met een lekkere uitbundige huisstijl! Daar word je blij van!

Index wil mensen helpen slimmer en efficiënter te laten werken. Het creëren van waardevolle software die problemen tackelt en het dagelijkse werk makkelijker maakt. Dat is waar Index in uitblinkt. Software waar je blij van wordt. Wil je software applicatie of een app laten ontwikkelen en weet je niet waar te beginnen? Index helpt je in 4 fases naar het eindresultaat.

Benieuwd naar meer? Bekijk de website!
index-software-website_wauw
index-visitekaartjes_wauw
index-software-mobiele-website-wauw

ook nieuwe branding?

Wil je dat we jouw bedrijf eens onder de loop nemen? En kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een vrijblijvende sparringssessie komen we er achter.
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.