Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

GBN-AGR

Een nieuwe website en offline marketing

SOCIAL
Website
WEBSITE
CONTENT

GBN-AGR is de partij die in Nederland als eerste de circulaire verwerkingsfaciliteit voor kunstgras gaat bouwen: de oplossing voor het Nederlandse kunstgrasprobleem. In Nederland is er namelijk een enorme kunstgrasberg ontstaan. Er komt een verwerkingsfaciliteit die kunstgras volledig kan verwerken tot nieuwe, hoogwaardige circulaire grondstoffen.

innovatief & betrouwbaar.

Het beeldmerk symboliseert de letter G en de letter B. GBN staat voor Grond Bank Nederland. Het logo is door diverse uitgangspunten tot stand gekomen. De kernwoorden hiervoor zijn innovatie, betrouwbaar, verbinden, keten, regie, creatief, transparant, samenwerken en flexibel. De kleuren rood en wit vertegenwoordigen Nederland; trots, groots, innovatief, kwaliteit, kennis, sterk en belangrijk.

verhelderend verwerkingsproces.

Een compleet verhelderend verwerkingsproces was nodig om consumenten en bedrijven bekend te maken met de 100% circulaire verwerking van kunstgras. Samen zijn wij notabene verantwoordelijk voor de aarde van morgen. Het proces als illustratie was de basis. Website, on- en offline advertenties in combinatie met social media marketing was het vervolg.

gbn-agr-circulaire-verwerking-kunstgras
gbn-agr-huisstijl
gbn-agr-magazine

missie/doel.

In Nederland is een enorme kunstgrasberg ontstaan. Er zijn in ons land namelijk momenteel geen partijen die deze dienst schoon en veilig, laat staan circulair, kunnen aanbieden. GBN-AGR is de eerste partij die in Nederland de eerste circulaire verwerkingsfaciliteit voor kunstgras heeft gebouwd. Door marketing strategisch in te zetten is het doel om de naamsbekendheid te vergroten.

“100% circulaire verwerking van kunstgrasmatten”

kernwaarden GBN-AGR.

circulair, kunstgras, verwerkingsproces, schoon & hoogwaardig

fotografie.

De fotografie laat zien dat er ‘life after recycling’ is, zoals lol op het kunstgras door middel van sport en spel. Het doel van recycling is het uitbannen van earth ‘overshoot’ day. Het leefbaar houden van de aarde en voldoende grondstoffen beschikbaar te houden voor huidige en toekomstige generaties.

Benieuwd geworden? Bekijk de website!
gbn-agr-kunstgras
gbn-agr-voetbal

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor