Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Foppen Seafood

een corporate website die naadloos aansluit bij de slogan #besalmolicous

Websites
WEBSITE
Wordpress
WORDPRESS
Digital strategie
STRATEGIE

Foppen Seafood is een familiebedrijf dat sinds 1918 is gevestigd in Harderwijk. Dagelijks werken ze in Harderwijk en Griekenland aan het brede en hoogwaardig assortiment zalmproducten. Ze blijven trouw aan de traditie van vakmanschap. Op deze manier levert Foppen wereldwijd de beste kwaliteit zalm met een eigen herkenbare smaak.

De wens van Foppen Seafood? Een corporate website die aansluit bij hun identiteit.

het resultaat.

Een nieuwe website die volledig gebaseerd is op de identiteit en huisstijl van Foppen. Er is gekozen voor een uniek en onderscheidend design waarbij de kleur rood, wit en blauw centraal staan. De website biedt de afnemers (retail, foodservice en industrie) van Foppen Seafood een geweldige en smaakvolle beleving. De slogan #besalmolicous, sluit naadloos aan bij het DNA.

De opdracht

Desktop Foppen Case WAUW
Tablet Foppen Seafood Case WAUW
Mobiel website Foppen Seafood Case WAUW

de opdracht.

De wens van Foppen Seafood was een nieuwe corporate website die overeenkomt met de identiteit. Een wens die we met beide handen hebben aangepakt. We zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website. Een website die de afnemers een duidelijk beeld geven van Foppen Seafood.

de doelstelling.

Samen met Foppen Seafood is er een doel opgesteld. Het promoten van zalm, ofterwijl: Foppen Zalm. Foppen Seafood wilde het oude imago achter zich laten en het een nieuw leven inblazen. Het doel was om het product zalm op een prikkelende manier onder de aandacht te brengen bij de doelgroepen. 

Mobiel website Case Foppen Seafood

wat hebben we gedaan.

Met de wensen van Foppen Seafood in ons achterhoofd zijn we begonnen met het zetten van de eerste stap: het uittekenen van de website in een wireframe. Dit is een essentieel onderdeel om de bezoeker een prettige ervaring te kunnen bieden. Daarna zijn onze designers los gegaan. Het visuele plaatje was hierbij uiteraard van groot belang. De zoektermen analyse is gebruikt als input voor de menustructuur.

De doelgroep van Foppen Seafood bestaat uit 3 groepen: retail, foodservice en industrie. Voor de retail gaat het vooral om kwaliteit, het leveren van mooie producten die op verschillende manieren toepasbaar zijn maar ook makkelijk te bereiden. Bij Foodservice staat de beleving voorop. Voor de industrie gaat het om het leveren van de beste ingredi├źnten voor uitstekende eindproducten. Dit vormde dan ook de basis van het design van de website.

Door op de website te werken met film worden de afnemers meegenomen in het verhaal achter Foppen Seafood. Zo worden de afnemers onderdeel van het bedrijf.

Bekijk het resultaat hier!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op