Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Fitention

Een nieuwe, fitte website met de juiste koppelingen

Websites
WEBSITE
Wordpress
WORDPRESS

Dat een gezond en fit lichaam belangrijk is, weten we allemaal. Bij Fitention in Harderwijk helpen ze jou graag dit doel te bereiken. Wil je sporten, personal training, fysiotherapie of meer informatie over voeding? Bij Fitention kun je voor alles terecht! Dit alles onder begeleiding van professionele trainers.

Bij een gezond en fit bedrijf, hoort natuurlijk een website die aansluit op de identiteit.

het resultaat.

Een nieuwe en dynamische website, die aansluit bij het imago van Fitention. (Potentiële) leden vinden hier meer informatie over de mogelijkheden van de sportschool. Bovendien kan door een directe koppeling een afspraak gemaakt worden voor fysiotherapie. Alles wat de leden nodig hebben is dus op één platform te vinden.

Fitention-website-case

de opdracht.

Fitention had voorheen meerdere websites en platformen draaien voor de producten en diensten, waardoor de leden niet op één site konden blijven. Daarom hebben wij de opdracht gekregen om één website te maken, waar alles onder één dak valt. We hebben samen nagedacht over het indelen van de diensten en hoe dit vorm gegeven kon worden. 

mockup-telefoon-fitention

wat hebben we gedaan.

Bij het maken van een compleet nieuwe website, hoort een nieuw ontwerp. Het nieuwe ontwerp gaat mee met de tijd en heeft een frisse uitstraling. We zijn vanaf de grond begonnen met het opbouwen van de nieuwe website in een custom Wordpress thema. Wij hebben ervoor gekozen om blokketsets in te zetten, die herbruikbaar zijn voor alle pagina’s op de site. Door het gebruik van deze methode ontstaat er meer vrijheid in de indeling van de website, en verzekerd het een eenheid in de uitstraling. Op elke pagina weet je dat je op de website van Fitention bent.

Zodra je op de website terecht komt, zie je meteen dat Fitention staat voor sport en beweging. Op diverse plekken is er gebruik gemaakt van bewegende elementen, door middel van beeld en animatie. Hierdoor krijgt de website een andere dimensie en geeft het een bepaalde vorm van interactie. 


Omdat er via de website ook fysiotherapie afspraken gemaakt kunnen worden, is het van belang dat dit proces goed en soepel verloopt. Hiervoor hebben wij een directe koppeling aangemaakt tussen de website en ‘Mijn zorgtoegang’, zodat afspraken snel en eenvoudig gemaakt kunnen worden. Zo blijft het voor de leden toegankelijk en gebruiksvriendelijk. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op