Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Easy2meet

Een nieuwe app en campagne

App
APP
campagne

De missie van Easy2meet is om een betere manier van vergaderen te creëren. Vandaag de dag verspillen we duizenden bomen om langdurige en complexe vergaderingen te faciliteren. Easy2meet heeft software ontwikkeld voor efficiënte en volledig papierloze vergaderingen. Ook een gebruiksvriendelijke app mag hier niet aan ontbreken. Met deze app kunt u al uw vergaderingen als vergaderdeelnemer bekijken en aan de vergadering deelnemen.

sterk & herkenbaar.

We hebben gekozen voor een sterk en herkenbaar beeldmerk, zonder te veel kleur en detail. Het logo is specifiek gemaakt voor het gebruik als app icoon. Het beeldmerk geeft een vergadering weer met op de voorgrond een secretaresse die een bestuursvergadering leidt en managed. We hebben gekozen de kleur groen te blijven hanteren. Groen heeft een positieve betekenis. Het symboliseert onder andere duurzaamheid en creative intelligence.

een app en icon in één.

Bij groei hoort een professionaliseringsslag en zo ontstond de compleet vernieuwde uitstraling om de klanten van Easy2Meet op een nog betere manier papierloos te laten vergaderen. Functioneel moest het app icon worden. Dit om te fungeren op tablet en mobiel en aan te bieden bij de microsoft en apple store. Een nieuw app icon, interface, kleuren en website als eindresultaat.

huisstijleasy2meet
inloggenappeasy2meet

missie/doel.

Door gebruik te maken van slimme technologie is Easy2Meet ‘de vergaderoplossing’ voor het eenvoudig en efficiënt vergaderen en notuleren. Nog nooit was vergaderen zo eenvoudig. Het belangrijkste doel is dat deze kernwaarden terugkwamen in zowel logo, app icoon als op de website.

“eenvoudig en efficiënt vergaderen door tijd- en papierbesparing!

kernwaarden easy2meet.

papierloos, vergaderen, efficiënt, technologie & oplossing

Meld je aan voor een online adviesgesprek

Ontdek wat WAUW voor jouw organisatie kan betekenen. Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

  •  Volledig vrijblijvend advies
  •  Concrete adviezen over jouw groeikansen  
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor