Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Copier Water

Meer websiteverkeer en meer leads

SEO
CONTENT
CRO

Je bent het je waarschijnlijk niet bewust, maar iedere dag worden vele liters afvalwater gezuiverd, verwerkt en voor verschillende alledaagse processen hergebruikt. Copier Water, een van onze klanten, heeft hier zijn specialisme van gemaakt. Zij helpen bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van systemen voor decentrale afvalwaterzuivering. Dit doen ze zowel voor gemeentes en waterschappen als voor bedrijven in de industrie en recreatieve sector.

Opdracht en resultaten:

De vraag van Copier Water is om beter gevonden te worden in Google, hierdoor meer relevant verkeer naar de website te halen en op deze manier het aantal leads uit de website te vergroten. Door onze inspanningen hebben we in een jaar tijd een groei van 6% aan bezoekers op de website gerealiseerd. De conversies en sub conversies zijn binnen 6 maanden met maarliefst 15% gegroeid!

Hoe zijn we hiermee bezig?

Om de stijgende lijn in het websiteverkeer in te zetten en vast te houden werken we continu aan het vernieuwen en toevoegen van teksten op de website, d.m.v. copywriting, waarmee we zowel zoekmachines als bezoekers van interessante en relevante pagina’s voorzien. We werken aan blogs, cases, branche- en productpagina’s en triggeren potentiële klanten om contact op te nemen met de experts van Copier Water. We halen zoveel mogelijk relevant verkeer naar de website door middel van SEO, en daarbij werken we uiteraard ook aan de vindbaarheid en autoriteit van de website.

copierwaterafvalwaterzuivering

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op